Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Android dual SIM okostelefonok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucsupeti
senior tag
Most kezdek ismerkedni az iOS eszközökre történő appfejlesztéssel és ahogy elkezdtem ismerkedni az Obj-C-vel nem dobtam hanyatt magam. Lassan 25 éve programozok, ismerek jó néhány nyelvet, frameworköt, de meg kell mondjam hogy az Obj-C egy csalódás számomra eddig. Azt gondoltam hogy valami nagyon fenomenális eszközről van szó és egyelőre nem értem, nem látom a fainságot benne...
Csak abban bízom hogy nem úgy kell megközelíteni az egészet ahogy én nekiláttam és valójában tényleg egy nagyon jó és hatékony programozási nyelvről van szó.
Segítsetek értelmezni ezt az egészet, mert nagyon szeretném megismerni és nem akarok tévúton járni!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OTP Bank topic
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ford topik
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD FHD+ Érintőkijelző 159.990 Ft
- Intel Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 G2 (Core I9 32Gb 1 Tb 4Gb Nvidia) laptopom eladó!
- HP EliteBook 640 G10 i5-1335U 16GB RAM 256GB SSD FHD 1 év gyári helyszíni garancia
- Lenovo ThinkPad P14s Ryzen 5 PRO 32GB RAM 512GB SSD 4GB dedikált VGA Érintőkijelző
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest