Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
bucsupeti
senior tag
Most kezdek ismerkedni az iOS eszközökre történő appfejlesztéssel és ahogy elkezdtem ismerkedni az Obj-C-vel nem dobtam hanyatt magam. Lassan 25 éve programozok, ismerek jó néhány nyelvet, frameworköt, de meg kell mondjam hogy az Obj-C egy csalódás számomra eddig. Azt gondoltam hogy valami nagyon fenomenális eszközről van szó és egyelőre nem értem, nem látom a fainságot benne...
Csak abban bízom hogy nem úgy kell megközelíteni az egészet ahogy én nekiláttam és valójában tényleg egy nagyon jó és hatékony programozási nyelvről van szó.
Segítsetek értelmezni ezt az egészet, mert nagyon szeretném megismerni és nem akarok tévúton járni!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen autót vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Házimozi haladó szinten
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- EAFC 26
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD RTX 3060 12GB Zalman S2 TG FSP 800W
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- Phanteks Enthoo Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest