- iPhone topik
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Hali,
Nos, szoktam webalkalmazást (php, java) fejleszteni a laptopon, a localhost-ot használva. Viszont hallottam olyanról, hogy lehet úgymond ezt úgy is csinálni, hogy nem a saját gépén csinálja az ember, hanem valami online szolgáltatást vesz segítségül, ahova felküldi a kódot, ott létrehozza (vagy létrehozzák neki a virtuális szervert, adatbázis, minden ott van és nem a helyi gépne) és oda fejlesztget, meg direkt a fejlesztést segítő eszközök is rendelkezésre állnak. Én egyet sem ismerek, de szívesen kipróbálnám.
Ha van ilyen, akkor ezeknek a szolgáltatásoknak mi a gyűjtó neve? (fogalmam sincs hogyan kell rájuk keresni
- engem elsősorban ingyenesek érdekelnek)
A válaszokat előre köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Karcmentes Fóliás Samsung Galaxy S25 Edge 256GB JETBlack 1OO% ! 9Hó Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Dobozos Samsung Galaxy M36 5G 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 256GB !!! aktiválástól 1ÉV nemzetközi APPLE GaranciÁvaL
- Apple watch series 8 45mm GPS+cellural
- RAM 8GB DDR4 2400 20db csomagban 150.000ft
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

- engem elsősorban ingyenesek érdekelnek)