- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bambano
üzenetére
Nem úgy értettem, hogy a webről is az optimalizálatlansága miatt szorulna szorulna ki. Egyszerűen, ahová teljesítmény kell, ott sokan kritizálják. Tény és való, hogy pl. egy játékprogramot komoly kompromisszumokkal tudnál benne megírni. Ugyanakkor az is igaz, hogy az SAP app serverei JAVA-ra (is) épülnek. Webre eléggé terjed a .NET, a LAMP meg inkább az egyszerűsége miatt kedvelt. Hozzáteszem, én csak desktopra dolgoztam JAVA-val. Érdekes nekem anno a suliban a JAVA-t kellett ész nélkül tolnom, talán ezzel a nyelvvel foglalkoztunk a legtöbbet, de nemrég meglepődtem, hogy az egyik egyetemen mérnök infón alig esett róla szó BSc.-n.
#7040: A GUI tenyleg lassu, de ez a platformfuggetlenseg ara, nem kell benne desktop appot irni es kesz. Erről van szó, azaz mégsem jó feltétlenül ezt ajánlani kezdőknek.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nintendo Switch 2
- Windows 11
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hardcore café
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Gigabyte B560M DS3H V2 alaplap, i5-10400 CPU, 256 GB M.2 SSD, Windows 11
- Újszerű MSI RAIDER GE66 12UH 15.6QHD IPS 240Hz i7-12700H 32GB DDR5 RAM 1TB NVME SSD RTX 3080 175w
- Apple Ipad Pro 11 M2 2022 Space Gray 128gb Wifi+Cellular 1 év garancia
- ASUS ROG STRIX G15 Gaming Laptop - Ryzen 7, 16 GB RAM, RTX 3050 Ti, 512 GB SSD
- Kenwood KR A4010
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB/512GB használt, szép állapot 100% akku , 8 ciklus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest