Hirdetés
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Google Pixel topik
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- Aranyérmes szelfimóddal érkezett egy gyönyörű flipes telefon
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Most viszont azt hallom több ismerőstől is, nem csak prog szakmába dolgozóktól, hogy szinte sehol nem kérik már a papírt, kb. mindenütt az van, hogy bemegy az ember interjúra, elé tolnak valamilyen tesztet, ha megtudja csinálni ok, ha nem akkor viszlát.
ROTFL. Ennél többet nem is tudok hozzáfűzni. De mondok egyszerűbbet. Ha egyformán oldjátok meg a feladatot egy mérnökkel szerinted kit fognak felvenni? Ezen felül jó neked, ha Te úgy érzed, hogy Te már többet nem tanulhatsz.Külföldön kimondottan jól fogadják a magyar diplomát. Nem tudom, írtam-e már, de pl. az anyacégnél a szoftverfejlesztők között ketten vagyunk Dipl.-Ing, ebből az egyik az osztály főnöke (sajnos nem én
). Szóval elég jól cseng náluk.#Bucsupeti: Nem rossz ez így. Én is újra egyetemre járok (MSc.), második diplomát szerzek másik szakmában. Én 34 leszek, egy gyerek már nálam is van, tervben a második. Nehéz, de én élvezem. Mondjuk a rengeteg matekkal lehet szívni bőven.

Amúgy MSc.-re egyre nehezebb bejutni. Én 4,47-tel végeztem korábban, és éppen átléptem a ponthatárt. Egyre többen jelentkeznek. Elég kemények lettek a feltételek, 3 karó egy tárgyból, és annyi volt, 15 karó összesen, és szintén annyi volt. Ez persze mind pozitív, legalább újra emelkedik a színvonal.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Rendszergazda topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jövedelem
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- VR topik
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

). Szóval elég jól cseng náluk.