Hirdetés
- Android szakmai topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- MIUI / HyperOS topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Jim Tonic
üzenetére
De basszus, ez a fórum nem arra való, hogy mások feladatát megoldjuk, ezzel egy csomó időt megspórolva nekik, viszont egy csomót elcseszve a sajátunkból. De ha gondolod, nézz körül más topicokban, hogy mennyi időt kúrtam már el mások érdekében, összeállítva működőképesre a kódjukat, plusz részletesen elmagyarázva, mit kellene másként csinálni, mi a rossz gyakorlat, és miért - egy virtuális vállveregetésért cserébe, nekik csomó időt megspórolva, az viszont kérdéses maradt, hosszú távon volt-e haszna, vagy az lett volna hasznosabb, ha inkább rávezetem őket a megoldásra; úgy voltam vele, hogy ha ért valamit, tanult belőle az illető, akkor már megérte. De az idők során egyre inkább rájöttem, hogy nem biztos, hogy megéri, ha a saját szabadidőmet beáldozom azért, hogy valaki copy-paste-eljen, aztán elégedetten távozzon. Az sem biztos, hogy tanul belőle az illető. Ennek ellenére itt is időt töltöttem a magyarázattal, hátha átjön neki, hogy mit cseszett el - ebben az esetben sajnos nem ez volt a helyzet, mármint Zedz esetében, mert csak a megsértődés maradt meg neki, meg az, hogy itt valaki "beszólt". Nem volt ez "lebaltázás", az máshogy néz ki. Inkább cinikus volt. Meg egy programozás topicban ne az legyen már a standard, hogy mások házi feladatát oldjuk meg minél igénytelenebb módon ingyé', de legalább működjön.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest