- Garmin topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Újévi fogadalmaink megtartásában segítene az új Amazfit Active Max
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok.
Kéne írnom egy szerver oldali programot PHP-ban,mivel szerver oldali dolgokat nem kódoltam még, csak kliens oldalit, ezért nem tudom hogyan kéne hozzákezdeni. 2 google keresés közben hozzátok fordulok linkekért, tanácsokért.
Kezdetben annyi lenne a program dolga, hogy feldolgozzon egy bejövő kérést. De nekem még csak nem is magával a kóddal lenne a legnagyobb gondom, hanem a többivel. Gondolok itt arra, hogy hogy szokott ez menni? Csak simán feltöltöm a szerverre a kódom ami lekezeli a kérést? A szerveren futó alkalmazásokkal nem fog összeveszni? Vagy úgy irom a kódot, hogy egy bizonyos porton érkező kéréseket kezeljen? Ez a gond, hogy még soha nem láttam közelről webservert, és nem tudom hogy működik..:S
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest