Hirdetés
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Macrodroid
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
n00n
őstag
válasz
kingabo
üzenetére
Sziasztok!
Van egy régi céges programunk, amit már nem fejleszt nekünk a cég. Minden jog a miénk, azt kezdünk vele amit akarunk.
Átszeretnénk térni Linuxra, minden munkatárs már "kitanítva" a használatra. Az egyedüli probléma ez a szoftver. Windowsra, Delphiben lett megírva.
A cég már nem létezik aki írta nekünk a programot és nem is tudjuk elérni őket, hogy információt kérjünk tőlük. Mivel én vagyok a cégem IT-se ezért a vezetőség hozzám fordult tanácsért. Azt kérdezték, hogy lehetséges-e ennek a programnak a futtatása Linuxon. Vagy 1. Újra kell írni, 2. Át lehet portolni a mostanit.
Viszont én nem értek ehhez, így a ti tanácsotokra lenne szükségem. Megnyitva a programot egy fájlszerkesztőben összevisszaságot látok, meg hogy Delphiben készült. Valahogy vissza lehet fejteni, hogy belenézhessünk a kódba? Mint írtam minden jog a miénk a programmal kapcsolatban, a cég megszűnésekor átruházták ránk.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest