- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos infók a Nothing Phone (3a)-ról
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
ALI_G
veterán
Menedzselt kód, pl a java, vagy a C# által írt programkód (egyszerűsítve). Pl. a java-ban megírt programok elvileg minden platformon (windows, linux, unix, telefonok többségétől kezdve mikrókon keresztül a mosogatógépen át sok mindenen futattatható, persze erre képessé kell tenni az eszközt) futnak, mert egy JVM nevű dolog "futtatja" a programot és nem közvetlenül érik el a processzort. Ez nagyvonalakban ilyen, de kicsit ferdítettem, így szerintem érthető.
Amit te szeretnél azt a szerintem minden mai magas szintű programozási nyelvvel elérheted.
c#, java. A két nyelv szerintem nagyon hasonló, bár ebben egyesek kételkednek.OOP-ről még sokat fogsz olvasni ha kitartó vagy.
ja és logoutos cikkek: c#, c++, és úgy általában: [link]. Java programozásról hirtelen ezt találtam: ppt, csak alapok.
Jó olvasást
mod: ha könyvet keresel, akkor Angster Erzsébet írt sok jó könyvet: [link],
mod2: hű, így most jó sok mindent összedobáltam amik kezdetnek hasznosak és olvasmányosak, másoknak is ajánlom akik kezdő cipőben járnak.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Videókártyák
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest