- Jobb zajszűréssel és okos funkciókkal töltve megjelent az Apple AirPods Max 2
- Google Pixel 10a – évismétlés
- iPhone topik
- Így nyeri az Oppo a zoomcsatát
- Magisk
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
ALI_G
veterán
Menedzselt kód, pl a java, vagy a C# által írt programkód (egyszerűsítve). Pl. a java-ban megírt programok elvileg minden platformon (windows, linux, unix, telefonok többségétől kezdve mikrókon keresztül a mosogatógépen át sok mindenen futattatható, persze erre képessé kell tenni az eszközt) futnak, mert egy JVM nevű dolog "futtatja" a programot és nem közvetlenül érik el a processzort. Ez nagyvonalakban ilyen, de kicsit ferdítettem, így szerintem érthető.
Amit te szeretnél azt a szerintem minden mai magas szintű programozási nyelvvel elérheted.
c#, java. A két nyelv szerintem nagyon hasonló, bár ebben egyesek kételkednek.OOP-ről még sokat fogsz olvasni ha kitartó vagy.
ja és logoutos cikkek: c#, c++, és úgy általában: [link]. Java programozásról hirtelen ezt találtam: ppt, csak alapok.
Jó olvasást
mod: ha könyvet keresel, akkor Angster Erzsébet írt sok jó könyvet: [link],
mod2: hű, így most jó sok mindent összedobáltam amik kezdetnek hasznosak és olvasmányosak, másoknak is ajánlom akik kezdő cipőben járnak.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Jobb zajszűréssel és okos funkciókkal töltve megjelent az Apple AirPods Max 2
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Energiaital topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Tőzsde és gazdaság
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB CM MasterBox MB520 TT 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest