Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Netfone
- iPhone topik
- Ezzel a mobillal készülhet a 2026-os MWC-re a HMD
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
ALI_G
veterán
Menedzselt kód, pl a java, vagy a C# által írt programkód (egyszerűsítve). Pl. a java-ban megírt programok elvileg minden platformon (windows, linux, unix, telefonok többségétől kezdve mikrókon keresztül a mosogatógépen át sok mindenen futattatható, persze erre képessé kell tenni az eszközt) futnak, mert egy JVM nevű dolog "futtatja" a programot és nem közvetlenül érik el a processzort. Ez nagyvonalakban ilyen, de kicsit ferdítettem, így szerintem érthető.
Amit te szeretnél azt a szerintem minden mai magas szintű programozási nyelvvel elérheted.
c#, java. A két nyelv szerintem nagyon hasonló, bár ebben egyesek kételkednek.OOP-ről még sokat fogsz olvasni ha kitartó vagy.
ja és logoutos cikkek: c#, c++, és úgy általában: [link]. Java programozásról hirtelen ezt találtam: ppt, csak alapok.
Jó olvasást
mod: ha könyvet keresel, akkor Angster Erzsébet írt sok jó könyvet: [link],
mod2: hű, így most jó sok mindent összedobáltam amik kezdetnek hasznosak és olvasmányosak, másoknak is ajánlom akik kezdő cipőben járnak.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Arc Raiders
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Autós topik
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16,1", 2,6 GHz i7, 32GB Ram, Radeon Pro 5300M 4GB, 2019-es modell, 2020-as gyártás.
- SCULPFUN S30 PRO 10w lézervágó gravírozó gép + 350x350 méhsejt + Elszívó box + Kiegészítők
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 155.990Ft
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest