Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Child
csendes tag
Üdv!
utána néztem a fogalmaknak.
[I]A natív kód az értelmezésem szerint: ugye gépi kód, annyit írnak róla. Nem szavakból és jelekből áll, hanem a kettes számrendszerből.
Menedzselt kód: nem a bináris számrendszer és valamilyen köztes kód. Elég hiányos a fogalomról a kialakított képem.
Makró: forráskód részlet. Előre meglévő "program darabok", akár egy puzzle. Ezeket beillesztve a makró hivatkozási helyre megkönnyítjük a munkánkat.
Objektumorientált programozás (OOP): nem magáról a műveletekről van szó, hanem a programegységek kapcsolatára alapul.[/I]
Amit én szeretnék, az egy olyan program, ami üzemel elektronikai eszközöket és ugyebár ezt grafikus felületen keresztül tenné. Pl: egy házat felruházni egy programmal, ami kezeli a házban lévő műszakiakat, beállítja a hőmérsékletet, biztonsági rendszert felügyel stb...
Nos, nem tudom hogy mennyire lenne nehéz megvalósítani.Ha nem jól értelmeztem a fenti fogalmakat, légyszi javítsatok ki. A menedzselt kód és az OOP elég sötét még.
Köszi a segítségeket

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Okos Otthon / Smart Home
- DUNE médialejátszók topicja
- Suzuki topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Le Mans Ultimate
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Túra és kirándulás topic
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Vírusirtó topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest