Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
sghc_toma
üzenetére
sajna sem a sendinput (ezt hasznaltam korabban, ezt mar a legelejen* megfogta a gameguard - pontosabban felismerte, hogy valami nem gombolyu es megszakitotta a kapcsolatot), sem a {mouse,keybd}_eventnem jatszik (ezt is eszreveszi), eddig legtovabb a sendmessage-el jutottam, akkor ugy tunik, marad ez a megoldas, vegulis csak egyszer kell egy gepen megejteni...
megegyszer kosz*: elotte hackshield-et hasznaltak, ami nem tudom, hogy gyakorlatban mire volt jo, de barmit probaltam, minden mukodott
ArchElf: ahhoz erteni kellene hozza ^^
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Lenovo IdeaPad3 i5-1155G7 15" érintő kijelző, 512Gb NVMe, 1 év garancia, szép állapot
- Samsung Odyssey G7 C27G75TQSR VA Monitor! 2560x1440 / 1ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync
- Apple MacBook AIR / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
- Új, bontatlan iPhone 17 PRO 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Gainward 5070 Python III
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest