- Telekom mobilszolgáltatások
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
>Nem vagy szakmabeli és ami itt folyik demagóg
Neked pl. hol vannak a referenciáid? Mert nem vettem észre, hogy vmit. is közzé tettél volna. Én legalább valamiket letettem az asztalra. Hogy értékelhető-e, vagy nem, ahhoz nem tudok hozzászólni, de sokkal több dolgot tettem le az asztalra. Az oldalam gyakorlatilag a "Cutter" nevezetű programom végett hoztam létre. A többi csak úgy jött köré. Elsősorban régebbi programok vannak ott(amiket made in hirtelen csinosítottam). Pont az a bajom, hogy itt bárki mondhatja magát szakmabelinek, anélkül, hogy bármit is letett volna az asztalra(akár értékelhetőt, akár nem). Egyébként, ahogy látom, a programjaim töltögetik "lefelé", és nagyon bízom benne, hogy valaki(k)nek megmozgatják a szürkeállományát, és valami eszükbe jut a programjaim nézegetése közben. Valami ihletet adok Nekik. Ezért hálás köszönetem, azoknak, akik letöltötték/letöltik a programjaimat. Őket légyszíves ne s...d már le, ha megkérhetlek.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Akciókamerák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest