- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
>Nem vagy szakmabeli és ami itt folyik demagóg
Neked pl. hol vannak a referenciáid? Mert nem vettem észre, hogy vmit. is közzé tettél volna. Én legalább valamiket letettem az asztalra. Hogy értékelhető-e, vagy nem, ahhoz nem tudok hozzászólni, de sokkal több dolgot tettem le az asztalra. Az oldalam gyakorlatilag a "Cutter" nevezetű programom végett hoztam létre. A többi csak úgy jött köré. Elsősorban régebbi programok vannak ott(amiket made in hirtelen csinosítottam). Pont az a bajom, hogy itt bárki mondhatja magát szakmabelinek, anélkül, hogy bármit is letett volna az asztalra(akár értékelhetőt, akár nem). Egyébként, ahogy látom, a programjaim töltögetik "lefelé", és nagyon bízom benne, hogy valaki(k)nek megmozgatják a szürkeállományát, és valami eszükbe jut a programjaim nézegetése közben. Valami ihletet adok Nekik. Ezért hálás köszönetem, azoknak, akik letöltötték/letöltik a programjaimat. Őket légyszíves ne s...d már le, ha megkérhetlek.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A hírek szerint 10%-ot vásárolna az Intelből az USA
- ASUS notebook topic
- RAM topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Renault, Dacia topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10310U
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest