Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Buds FE - rajongok és jajongok
- iPhone topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
>Nem vagy szakmabeli és ami itt folyik demagóg
Neked pl. hol vannak a referenciáid? Mert nem vettem észre, hogy vmit. is közzé tettél volna. Én legalább valamiket letettem az asztalra. Hogy értékelhető-e, vagy nem, ahhoz nem tudok hozzászólni, de sokkal több dolgot tettem le az asztalra. Az oldalam gyakorlatilag a "Cutter" nevezetű programom végett hoztam létre. A többi csak úgy jött köré. Elsősorban régebbi programok vannak ott(amiket made in hirtelen csinosítottam). Pont az a bajom, hogy itt bárki mondhatja magát szakmabelinek, anélkül, hogy bármit is letett volna az asztalra(akár értékelhetőt, akár nem). Egyébként, ahogy látom, a programjaim töltögetik "lefelé", és nagyon bízom benne, hogy valaki(k)nek megmozgatják a szürkeállományát, és valami eszükbe jut a programjaim nézegetése közben. Valami ihletet adok Nekik. Ezért hálás köszönetem, azoknak, akik letöltötték/letöltik a programjaimat. Őket légyszíves ne s...d már le, ha megkérhetlek.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung Galaxy Z Flip7 Zsebbe csukható stílus, 120 Hz élmény 12/512 GB Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy Z Fold7 Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes Garancia 2026. 10. 24-ig
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi