- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz pmonitor #16908 üzenetére
Akkor ha en letoltottem a programod [tobb valtozatban, sot webkod hibakeresesedhez tobbszor], nyilvan a te ke're'sedre anno mielott hirhedt lett volna a nick-ed, es emiatt me'g honapokra kint volt egy bejegyzesed ugyanott, hogy en milyen szemet vagyok, en ezek utan me'g a beloled kaptam ihletet csoportba is be vagyok szamolva? Hihetetlen vagy.... probaltam kimaradni de ez mar tul sok volt a jobol.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
"Egyébként, ahogy látom, a programjaim töltögetik "lefelé", és nagyon bízom benne, hogy valaki(k)nek megmozgatják a szürkeállományát, és valami eszükbe jut a programjaim nézegetése közben. Valami ihletet adok Nekik. Ezért hálás köszönetem, azoknak, akik letöltötték/letöltik a programjaimat. Őket légyszíves ne s...d már le, ha megkérhetlek."
Ezt nem értem, hogy keverted ide. A loopolásról meg arról beszéltem, hogy Te milyen módon minősíted azt a sok mérnököt aki ezzel foglalkozik, mert a te atoi implementációd gyorsabb csak nem annyira robosztus mint a fordító által adott.Két dologról beszélsz. Én pedig erről, hogy ezt fejezzük be mert ha kérhetem.
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
MODERÁTOR
Tessék: [link] . Sok tökéletlen dolgot láthatsz itt, a legjobb amit elértem 13 csillag egy régi munkámmal mikor még zöldfülű egyetemista voltam.
Felvállalom, talán valakinek segítettem ezekkel. Nyugodtan lehet fikázni is, ebből tanulok!
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen széket vegyek?
- Lightyear - befektetési app
- One mobilszolgáltatások
- Autós kamerák
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ukrajnai háború
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest