- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- Google Pixel topik
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Tényleg felkerült a 200 megapixel egy hajlítható telefonra
- Garmin topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pmonitor
üzenetére
egyedit akartam, nem copy-paste megoldást. Viszont tény, hogy a web programozásban nem vagyok annyira otthon
Szerintem ha belegondolsz, az egyedinek akkor van értelme, ha értesz hozzá, ergo van esély arra, hogy jobb lesz, mint valami, amit egy hozzáértő készített.
Ha ez nem áll fenn, akkor felesleges.
(És persze egy weboldal layoutjának a kialakítása messze nem csak magáról a technikai oldalról szól, hanem az esztétikai/kreatív részről is - és nyilván ez a nehezebb, nem a CSS selectorok használatának a megtanulása.)Egyébként a szövegre is ráférne egy erős stilisztikai szerkesztés, amit szerintem nyugodtan kezdhetsz azzal, hogy a hármas irásjeleket törlöd. Az összeset.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Milyen digitális videókamerát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Autós topik
- Projektor topic
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- MacBook Pro M1 Max 2021 14" col 32GB ram 1TB SSD
- ASUS RTX5090 - TUF-RTX5090-32G-GAMING /ÚJ, BONTATLAN, MAGYAR KISKER GARANCIA, NEM CÉGES VÁSÁRLÁS/
- HP EliteMini 800 G9 vPro - i5-14500T 14C/20T - 16GB DDR5 5600 - 256GB SSD - BILL+EGÉR
- ASUS GeForce RTX 5060 Ti DUAL OC 16GB WHITE EDITION
- Xiaomi Adaptive Wireless Charger 80W & Xiaomi Hypercharge Combo 120W
- Prémium iPhone 15 Pro Max 256 GB tárhellyel, 100%-os akkumulátorral (5 ciklus) és 6 hónap garival
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4652, 91% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest