- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- iPhone topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
disy68
aktív tag
válasz
elodman
üzenetére
"No és ált. a web-es dolgok és OOP prog. nyelvek (java, c#) élvezetesebbek munka során mint pl. a monoton CRUD azaz Database coding?"
Nem tudom hol van olyan, hogy non-stop crud hegesztés, szerintem sehol. Ha nem is full stack-el az ember, akkor is tud elég változatos lenni a backend is és a frontend is. Nekem az a tapasztalat, hogy a legtöbb projekt tud lehetőséget adni érdekesebb, izgalmasabb problémákra és feladatokra, de az biztos, hogy lesz előbb utóbb némi monotonabb favágómunka, illetve feladatok, amiket kevésbé élvez az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- LENOVO LEGION 5 15AHP10 (83M0001MHV)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 6 mag i7, 16/512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (66)
- Apple Watch Ultra 2 49mm GPS + Cellular - 98%, full dobz - Apple garancia (202)
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest