Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Befutott az Oppo Reno15 és Reno15 Pro
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
válasz
Ezekiell
üzenetére
Figyi, itt olyan embereknek csinálsz programot, akik már attól kiborulnak, ha egy gombnak más lesz a helye vagy a színe. De szó szerint...értem én, hogy itt mindenki a webet favorizálja, de én még nem láttam olyan webes irodai programot, amire elégedetten csettintettem volna, hogy igen, ezt webre kellett írni. De ha mutatsz pár példát szívesen megnézem.
Több száz milliós külföldi szoftvereket láttam már, egyik sem volt webes, inkább kiraktak az asztalra egy rdp ikont és kész (pedig worldwide szoftverek, amit mondjuk egy cégcsoport összes országában használnak). Most mondhatjuk, hogy persze, mert lusták átírni, de lehet, hogy nem minden való webre. Sőt igazából egy kezemen meg tudom számolni mennyi webes irodai alkalmazás láttam eddig életemben.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen házat vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen okostelefont vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- XPEnology
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest