Hirdetés
- iPhone topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezekiell
veterán
Semmit se *kell* webre írni.

Elég nagy projekteken dolgoztam már nagyon nagy customereknek (ahol már nem köt az NDA: Barclays, Expedia pl), most is egy soksokmilliárd eurót kezelő bank(csoport)nak dolgozok, és ezek mindegyikbe webes alkalmazásokat használt mindenre. De még a bankban ülő kisasszony irodai szoftvere is webes

De más területén mozgunk a szakmának, nyilván csak a saját szeletünket látjuk jól. Ezért mondtam, hogy neked kell eldönteni végső soron, és ha amúgyse opció a 0ról írjuk újra, akkor a web eleve kiesett.
Az ügyfél igények meg amúgy is meghatározzák a projektet: akarhatsz te csillivilli Angularos webappot faszomtudjami UI mágiával: ha sikítófrászt kap tőle a user, mert a régi UI-t akarja és csak azt, akkor falnak is lehet menni, akkor is marad a régi szutyok
-
Ispy
nagyúr
Most élő példa a feleségem: itt ül 2 szobával arrébb a laptopjávan, be van vpnezve a cégéhez, fellép rdpvel a saját benti gépére és dolgozik, semmi hátránya abból, hogy nem egy weboldalt nyomkod, a képernyőképek gond nélkül repkednek a neten. Eléri az összes alkalmazást, excel, emailt ami a munkájához kell, egyedül a nyomtatás problémás, de tk. az elmúlt 1 hónapban kiderült, hogy itthonról is pont úgy tud dolgozni, mint bentről (leszámítva, hogy engem zavar, hogy nem vagyok magamban
).
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3937, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

).