Hirdetés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bandi0000
üzenetére
Pedig szerintem jobban tennéd, ha inkább rendesen felkészülnél interjúra még akkor is, ha hónapokig tartana.
Nézd, pályakezdő állásból nincs sok. Ha valahol bukod az interjút, akkor oda általában 1 évig nem tudsz újra jelentkezni. Ha leszűkíted a lehetőségeket, hogy mondjuk téged fixen XY technológia érdekel, akkor nagyon gyorsan végig lehet pörgetni az összes céget, ahova kezdőket felvesznek.
Most rákerestem linkedinen, hogy az országban hány db junior c# állás van. 13 db találatot dobott ki és csomó hamis találat van, mert az egyikben 4 év tapasztalat kell, meg vannak olyanok, ahova tesztelőt vagy cpp-s embert keresnek előnyként feltüntetve a c# tudást. De ez amúgy bármilyen technológiára igaz lesz szerintem.
Ok, a linkedin csak 1 oldal. Lehet, hogy találnék még pár lehetőséget, ha minden álláskereső portált átböngésznék, de tippre nagyságrendileg nem változnának a számok. Így hogy két helyről már elutasítottak és vidéken vagy, szerintem már nem nagyon hibázhatsz a következőnél vagy könnyen költözés és/vagy más technológia lesz a vége, amit nem szeretnél.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku Cserélt Akku. Átlagos Állapotú kissé karcos. 1 Év Garanciával!
- Dell Precision 3591 27% 15.6" FHD IPS érintő Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Endgame Gear gamer egerek /XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete)/
- Precision 5570 27% 15.6" 4K UHD+ érintő i7-12800H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dali Oberon 5 - dió
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645, 100% Akksi
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Apple iPhone 14 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest