- Egy héten belül itt a Motorola Edge 70 Fusion
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Csaby25
őstag
válasz
K1nG HuNp
üzenetére
Köszi!
Én is így terveztem pont ahogy leírtad
. Már neki fogtam egy párszor autodidakta módon (python, java), nem is volt gond az elmélettel. Csak sajnos még nem jött el az az áttörés, hogy valami egyénit alkossak. Sajnos nem tudtam úgy beosztani az időmet, hogy kitaláljak valamit és végig is vigyem. Szóval hiányzik a rendszeresség, picit nehéz, 8 óra munka és család mellett. Gondoltam, hogy a képzés rávezet arra, hogy rendszeresen foglalkozzak a dologgal, még akkor is ha kevés rá az idő. Próbáltam konkrétan bedolgozni valakinek, Odoo modulok fejlesztésében (python, xml...), de pocsékul időzítettem, nagyobb projektnél, egyszerűen nem tudtam beosztani az időmet. Úgy gondolom szükség lenne valakire aki kisebb projektet ad (nem gyakorlatot). Kicsit olyan feelingem van az elmélettel, hogy ok átvettem, értem is nagyjából és ennyi, utána nem tudok mit kezdeni vele
.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Eladó iMac Pro (2017) 27 CTO 8-core Xeon, 64GB RAM, 1TB SSD-Magic Keyboard+M.Mouse 2+M.Trackpad
- Lenovo ThinkPad P52 15.6" FHD IPS i7-8750H P1000 16GB 500GB NVMe ujjolv gar
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Portal , garanciás , üvegfólia + ajándék Venom tok
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- MacBook Air 15" M4 / 24 GB / 512 SSD / 100% akksi / gyári garis
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Már neki fogtam egy párszor autodidakta módon (python, java), nem is volt gond az elmélettel. Csak sajnos még nem jött el az az áttörés, hogy valami egyénit alkossak. Sajnos nem tudtam úgy beosztani az időmet, hogy kitaláljak valamit és végig is vigyem. Szóval hiányzik a rendszeresség, picit nehéz, 8 óra munka és család mellett. Gondoltam, hogy a képzés rávezet arra, hogy rendszeresen foglalkozzak a dologgal, még akkor is ha kevés rá az idő. Próbáltam konkrétan bedolgozni valakinek, Odoo modulok fejlesztésében (python, xml...), de pocsékul időzítettem, nagyobb projektnél, egyszerűen nem tudtam beosztani az időmet. Úgy gondolom szükség lenne valakire aki kisebb projektet ad (nem gyakorlatot). Kicsit olyan feelingem van az elmélettel, hogy ok átvettem, értem is nagyjából és ennyi, utána nem tudok mit kezdeni vele