- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Tartalomgyártók és közösségi média posztok is bekerülnek a Google Discoverbe
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave Crank
senior tag
válasz
bambano #12994 üzenetére
Abszolút nem okoz szerintem problémát a kb 8mp..., legalábbis nekem nem, és szerintem a mérlegnél kint a gyakorlatban sem, ugyanis nem állnak sorba a kamionok mérésre várva....
Szerintem tök mindegy lenne, még ha 4mp-t is lehetne csökkenteni rajta...
A munkafolyamat annyi, hogy a mérlegre megjön a kamion, egy raktáros kimegy, kártyát lecsippantja, (eltelik a csippantástól számítottan ez a kb 8mp, de lehet ennyi sincs...) kiírja a súlyt a gép a monitorra, leolvassa, és megy a kamion tovább, rakodni.
Köszi!
Szerk.: Most láttam csak az első hsz-ed.
Úgy gondolom én is, hogy értelmetlen foglalkozni a dologgal, csak kb 1 hónapja vagyok itt, ezért persze amit csak tudok vállalok... bár eredetileg rendszergazdának vettek fel + marketing asszisztensnek, aztán nem is értem.... persze szívesen foglalkozok vele, mert érdekel, de feleslegesen nem akarom szívatni magam...
Egyébként "csak" annyit kellene a programnak tudnia, hogy az id-t, súlyt, időt letárolja egy adatbázisban.
Az adatbázisból webes alkalmazással pedig meghatározni bruttó, nettó súlyt, szállított termék típusát, km költség... de még teljesen nekem sem áll össze a kép.Egyébként az idővel kapcsolatban annyi jutott még eszembe, hogy a csippantás már mindig akkor történik, ami ugye elindítja a gépén a programban mért súly lekérdezését, amikor a kamion már rég áll rajta stabilan.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Call of Duty: Warzone
- BestBuy topik
- Linux Mint
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- FOTÓS beárazás
- Anime filmek és sorozatok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Elegáns Midnight dizájn, megbízható teljesítmény 100%-os akku
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest