Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
- Bemutatta a MediaTek a Dimensity 9500s és 8500 chipeket
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
masta_dry
tag
Szevasztok!
Egy vegyes képességű társasággal járunk össze kosarazni hetente, és mindig az utolsó pillanatban esik be a 15. ember, ami miatt lehet 3 csapatot alkotni. (14-en még két cserével két csapat játszik). Rendre megy az agyalás, hogy miképp is osszuk el a keretet úgy, hogy a lehető legkiegyenlítettebb legyen a mezőny.
Szeretnék egy olyan, okostelón futtatható kódot szülni, ami a játékosok pl. 1-10 skálán megadott tulajdonságai, (és azok súlyozása) függvényében 2 vagy 3 kiegyenlített részre osztja a jelenlévőket.
Excel-re gondoltam, visual basic alatt megírt kódra. (futni fog egyáltalán okosmobilon?)
Ezer éve programoztam, így nem is tudom, merre, hogy érdemes elindulnom. Ha csak annyit tudtok segíteni, hogy itt és itt kérdezzek utána, már azzal is előrébb vagyok. (angol fórum is OK)
Előre is kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Battlefield 6
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Slim 5 16APH8 Gamer notebook - R7 7840HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- BESZÁMÍTÁS! LG 29WP60G-B 29 75Hz IPS UWFHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest