- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
masta_dry
tag
Szevasztok!
Egy vegyes képességű társasággal járunk össze kosarazni hetente, és mindig az utolsó pillanatban esik be a 15. ember, ami miatt lehet 3 csapatot alkotni. (14-en még két cserével két csapat játszik). Rendre megy az agyalás, hogy miképp is osszuk el a keretet úgy, hogy a lehető legkiegyenlítettebb legyen a mezőny.
Szeretnék egy olyan, okostelón futtatható kódot szülni, ami a játékosok pl. 1-10 skálán megadott tulajdonságai, (és azok súlyozása) függvényében 2 vagy 3 kiegyenlített részre osztja a jelenlévőket.
Excel-re gondoltam, visual basic alatt megírt kódra. (futni fog egyáltalán okosmobilon?)
Ezer éve programoztam, így nem is tudom, merre, hogy érdemes elindulnom. Ha csak annyit tudtok segíteni, hogy itt és itt kérdezzek utána, már azzal is előrébb vagyok. (angol fórum is OK)
Előre is kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Suzuki topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- ÚJSZERŰ! HP ProDesk 600 G6 SFF - i5-10500 (6 mag!) / 16GB DDR4 / ÚJ! 512GB NVMe SSD / HDMI / USB C
- Minőségi üzleti! HP EliteDesk 705 G1 SFF - AMD A8 7600B / 8GB DDR3 / 128 SSD + 500 HDD / Radeon R7
- PC - Hardcore Gamer - Snowflake Edition - i7-14700K / RTX 4070Ti SUPER / 64GB DDR5 RAM / 2TB SSD
- PC - Hardcore Gamer - Snowflake Edition - i7-14700K / RTX 4070Ti SUPER / 64GB DDR5 RAM / 2TB SSD
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest