- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Google Pixel topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
pigster
senior tag
Azt hittem a fórum arra való, hogy lehessen kérdezni.
Nem tudom, honnan veszed, hogy a munkám fele lenne az, ha valaki - aki esetleg már csinált ilyet - ideírná, hogy hol lehet valamiféle kézzelfogható információhoz jutni a témában. Hidd el kerestem, de eddig nem találtam, ezért is kérdeztem itt.
Nem tudom, hogy az eddigi 12600 meg még valamennyi hozzászólás mi volt, de gyanítom, kérdések is voltak benne. Nem hinném, hogy a válaszokkal valakinek a "fele munkáját" megcsináltátok volna.
Gondolom rengeteg olyan téma volt a hozzászólások között, ami keresés, olvasgatás, stb-vel amúgy is elérhető, tehát akkor zárjátok be a fórumot vagy írjátok ide: kérdezni tilos; keress, olvass, stb.Neked köszönöm a linket, bár nem tudom, mennyire aktuális, mivel évekkel ezelőtti dátumokat látok benne.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Könyvajánló
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Netflix
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- iPhone Air 256GB BONTATLAN (1év Gyártói Garancia)
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 12/512GB zöld használt, megkímélt 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest