- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigster
senior tag
Azt hittem a fórum arra való, hogy lehessen kérdezni.
Nem tudom, honnan veszed, hogy a munkám fele lenne az, ha valaki - aki esetleg már csinált ilyet - ideírná, hogy hol lehet valamiféle kézzelfogható információhoz jutni a témában. Hidd el kerestem, de eddig nem találtam, ezért is kérdeztem itt.
Nem tudom, hogy az eddigi 12600 meg még valamennyi hozzászólás mi volt, de gyanítom, kérdések is voltak benne. Nem hinném, hogy a válaszokkal valakinek a "fele munkáját" megcsináltátok volna.
Gondolom rengeteg olyan téma volt a hozzászólások között, ami keresés, olvasgatás, stb-vel amúgy is elérhető, tehát akkor zárjátok be a fórumot vagy írjátok ide: kérdezni tilos; keress, olvass, stb.Neked köszönöm a linket, bár nem tudom, mennyire aktuális, mivel évekkel ezelőtti dátumokat látok benne.
-
pigster
senior tag
válasz
GreenIT #12605 üzenetére
Hiába kacsintgatsz, nem akárkiét szeretném lekérdezni, mivel hozzá sem lehet férni akárkiéhez. Az ügyfélkapun keresztül belépve le lehet kérdezni, sőt - nem fogod elhinni - létezik nyomtatványkitöltő program (ÁNYK), amivel - szintén ügyfélkapus hozzáféréssel - különféle bevallásokat lehet beadni. Csupán annyit szeretnék, hogy ne ügyfélkapus weboldalon keresztül kelljen lekérdezni adatokat.
Erre szeretnék megoldást, ha létezik egyáltalán. -
pigster
senior tag
Sziasztok!
A NAV-tól szeretnék egyedi szoftver segítségével lekérdezni adatokat. Pl. adófolyószámla. Lehetséges egyáltalán? Ha igen hogyan?
Ha esetleg lenne külön topikja, akkor írjátok meg, legyetek szívesek, merre találom.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest