- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
boorit
csendes tag
Én nem vagyok abban a helyzetben, h megítéljem azt, hogy mennyire használható az a tudás, amit kapunk, elmondták, hogy ha végzünk, még nem fogjuk elérni a junior szintet sem. Viszont abban biztos vagyok, hogy gyorsabban fejlődök így, mintha munka után magamtól tanulnám az egészet, heti 40 órában azért ragad ránk valami. Kb 600 órás a tanfolyam (plusz amit a hétvégi project-feladatokra szánunk), ennek nagy része gyakorlati.
Arra mennek rá, hogy legyen egy biztos alap tudásunk, amivel el tudunk helyezkedni egy cégnél, ahol még hónapokig inkább csak a tanulásról fog szólni az egész, esetleg kisebb rész feladatokat kaphatunk, de 1 évig biztos nem bíznak ránk komolyabb munkákat.
szerk.: Mivel az előttünk levő csoportból szinte mindenki elhelyezkedett már, gondolom a valamit azért csak tanulunk itt, de magunktól nem biztos, hogy találnánk állást, viszont azok a cégek, akikhez megyünk, tisztában vannak azzal, hogy mit tanultunk, és felkészültek arra, hogy mit kell még megtanítaniuk.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest