Hirdetés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Apple Watch
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balint133
aktív tag
Ok, tranyó, csak ma nagyon fáradt vok(nem trom miért, talán mert meg vok fázva
)mltkor a kondit kevertem az ellenálással
kiszámoltam, pont 2*100W jön ki, ami kb 2szerese amit az stk tud, szal több mint ami kell! Azt tom, h. vissza kell osztani 1.41 el, de egy másik végfoknak, lehet h. több kell, ezért kértem 2*36V-ot!! Meg a végfoktápon, van egy ellenálás, amit ha lecserélek, nagyobra, akkkor pont annyit fog kapni amennyi kell neki, ténleg h. is kell kiszámolni, h. hány Ohm es elllenállás kell?
Jövőhéten megcsinálom a nyákot, huhh, h. hány miliméter, azt nem tom!! de asszem a hobbyelektronikás képen méretarányos asszem!! szentem, így szemre 1, max 1,5cm, de lemérem vonalzóval!!
Elég méretarányosnak tűnik, mert az ic 15 lába, a papíron, pont megegyezik a mérettel!!
Be kell h. valljam, egy picit félek a nyák elkészítésétől, csak annyi, h. megrajzolom, és belerakom a vaskloridba??
Ok, tehát nem zavarja, akkor jó, remélem, h. védve lessz, 10.000uF os kondikkal, ténleg, most szentem drágák a kondik, 1800at fizettem a kettőért!
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Azonnali notebookos kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- EAFC 26
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Keresek 12-13-14. gen i5 procikat!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó i7 7700
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)mltkor a kondit kevertem az ellenálással

Be kell h. valljam, egy picit félek a nyák elkészítésétől, csak annyi, h. megrajzolom, és belerakom a vaskloridba??