Hirdetés
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Névlegesen nyer üzemidőcsatát a Honor új szériája
- Decembertől kapható itthon a Baseus Inspire szériája
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Balint133
üzenetére
Trafó! és nem tranyó

Már rájöttem,hogy mivolt itt a gubanc,hogy miért nem vágtam le amiket mondasz
. A tranyó az egy ''kis'' három vagy több lábú hűtőbordára szerelhető bizbasz....
Az hogy te mire gondolsz az mindegy az erölködőd szemszögéből... Nézd meg,hogy milyen feszen műkszik és osszad el 1.41.el és megtod,hogy mi a kellő fesz a trafóról...
Az 500W-ot úgy számold hangfalra maximum teljesítményként,hogy
500*0.8-al és /4-el = ezt tudja hangfalanként ha sztereó,de ha monó akkor 4 helyett 2-velosszad el....
Én is alkoholos filccel csinálom,de max egy órán belül be kell tenned a vascloridba,mert utána bíztosan lemarja azt is... Amúgy 5-6-száz forint egy vékony nyákfilc (fekete)...
A kis trafók nem fogják zavarni a végfokod,hacsak nem teszed bele ugyanoda azokat is. Tedd oda,ahol a nagy trafód lesz... Amúgy azt csak a ventiknek kell,szal elektromos szempontból nem kapcsolódnak,így max interferecnciás zavar lesz,de azt stk ez ellen védva lesz a nagy puffer kondikkal...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

. A tranyó az egy ''kis'' három vagy több lábú hűtőbordára szerelhető bizbasz....