- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Balint133 #596 üzenetére
Trafó! és nem tranyó
Már rájöttem,hogy mivolt itt a gubanc,hogy miért nem vágtam le amiket mondasz. A tranyó az egy ''kis'' három vagy több lábú hűtőbordára szerelhető bizbasz....
Az hogy te mire gondolsz az mindegy az erölködőd szemszögéből... Nézd meg,hogy milyen feszen műkszik és osszad el 1.41.el és megtod,hogy mi a kellő fesz a trafóról...
Az 500W-ot úgy számold hangfalra maximum teljesítményként,hogy
500*0.8-al és /4-el = ezt tudja hangfalanként ha sztereó,de ha monó akkor 4 helyett 2-velosszad el....
Én is alkoholos filccel csinálom,de max egy órán belül be kell tenned a vascloridba,mert utána bíztosan lemarja azt is... Amúgy 5-6-száz forint egy vékony nyákfilc (fekete)...
A kis trafók nem fogják zavarni a végfokod,hacsak nem teszed bele ugyanoda azokat is. Tedd oda,ahol a nagy trafód lesz... Amúgy azt csak a ventiknek kell,szal elektromos szempontból nem kapcsolódnak,így max interferecnciás zavar lesz,de azt stk ez ellen védva lesz a nagy puffer kondikkal...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3039, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest