Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Sony Xperia 10 V - újraélesztés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balint133
aktív tag
Ok, tranyó, csak ma nagyon fáradt vok(nem trom miért, talán mert meg vok fázva
)mltkor a kondit kevertem az ellenálással
kiszámoltam, pont 2*100W jön ki, ami kb 2szerese amit az stk tud, szal több mint ami kell! Azt tom, h. vissza kell osztani 1.41 el, de egy másik végfoknak, lehet h. több kell, ezért kértem 2*36V-ot!! Meg a végfoktápon, van egy ellenálás, amit ha lecserélek, nagyobra, akkkor pont annyit fog kapni amennyi kell neki, ténleg h. is kell kiszámolni, h. hány Ohm es elllenállás kell?
Jövőhéten megcsinálom a nyákot, huhh, h. hány miliméter, azt nem tom!! de asszem a hobbyelektronikás képen méretarányos asszem!! szentem, így szemre 1, max 1,5cm, de lemérem vonalzóval!!
Elég méretarányosnak tűnik, mert az ic 15 lába, a papíron, pont megegyezik a mérettel!!
Be kell h. valljam, egy picit félek a nyák elkészítésétől, csak annyi, h. megrajzolom, és belerakom a vaskloridba??
Ok, tehát nem zavarja, akkor jó, remélem, h. védve lessz, 10.000uF os kondikkal, ténleg, most szentem drágák a kondik, 1800at fizettem a kettőért!
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Milyen NAS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Xbox One
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LEGO klub
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7800x3d - bontatlan, dobozos, 1 év garis
- Intel Core i7-7700 3.6GHz Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Honor 90 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)mltkor a kondit kevertem az ellenálással

Be kell h. valljam, egy picit félek a nyák elkészítésétől, csak annyi, h. megrajzolom, és belerakom a vaskloridba??