- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Aktív témák
-
Dave623
csendes tag
válasz
Robert7x #172 üzenetére
A véleményem a piacnak megfelelően, a frontpanelt illetően:
-Olcsó, megbízható és moduláris(<3eFt)
Ezen belül kétfelé osztható: készre szerelt(értsd beépítőkeret,előlap) vagy nyers, faragható kivitel,mint most. Gondolok itt arra, hogy text kijelző lenne az alap, de bővíthető IR, hőmérő, fordulat szabályozó. Persze a nyák, a brutál verziójú, csak a firmware butitott.
Boltban GEMBIRD FAN SPEED CONTROL FSCP-1 ennyit tud 2500ért:
5.25''-os bővítőhelyre építhető
Ventilátor szabályzó panel
Egyidejüleg 3 ventillátor szabályozható
Sebesség függvényében változó háttérvilágítás
Hiba esetén riasztás hang-, ill. fényjelzéssel
-Drágább, exclusive kivitel(<9eFt)
Graf kijelző, minden opció benne van, készre szerelt, személyre szabható firmware, cserélhető színű háttérvilágítás, egyéni előlap(Nokiának bejött)
Boltban THERMALTAKE CIRCLEFIRE A1994 9700ért:
5.25'-os bővítőhelyre építhető
Beépített sztereó hangszóró (2W RMS)
Hangerősség visszajelzés külön a jobb és bal csatornának
3 lépcsőben állítható hangerő (High, Normal, Low)
7 féle színű háttérvilágítás
Ezektől az LCD-d sokkal profibb
A GSM modul minek egy előlapi panelba? Annak max szervernél lenne értelme, nem?
Inkább autós biztonsági rendszerben lenne jó.
SE telefonkezelésben tudnánk kooperálni, arról vannak adataim.
Mennem kell, du. visszanézek. -
Dave623
csendes tag
válasz
Robert7x #170 üzenetére
Rendszeresen nézem! SMS küldés mobillal: AVR közbenjárásával?
Csak ötletként: Brutál előlapi lcd: HW hőmérő, dinamikus ventillátor kezelés, távirányitó(be-kikapcs is), és PIN kód a távirányítón keresztül, belső alaplapi usb csati.
Ma agyaltam autós felhasználásokon, de ezeken még merengek: rádio/mp3(írtad hogy hajszás), tolatókamera, sebességtartó autómatika, indításgátló...(Hiába, ha unatkozom, leporolom a maradék agyam és gondolkodni kezdek)
-
Dave623
csendes tag
válasz
Robert7x #168 üzenetére
Fel a fejjel! Milyen HW ötleteid vannak á'la AVR? Nézegettem a chipcad,lomex árakat, vannak egészen ígéretes graf LCDk! Ha jól láttam a gyártó doksit(EDT), a video memória az LCDre integrált vezérlőben van. Így megoldódna a fekete háttér, világos rajzolat gondom oled nélkül.
Ja igen, pár mailt váltottunk a céges címemről a héten! -
Robert7x
aktív tag
válasz
Robert7x #139 üzenetére
USBre csatlakoztatható, külső eszközként (asztalióra) is működhet
.
NEM szükséges hozzá LPT port. Csak és kizárólag USBről megy.
A vezérlőpanel+kábelek+szoftverei (frissíthető firmware-val): 6000 Ft
Kijelzőből több féle is van: 2*16...4*40-ig. Kék/sárga/fehér háttérvilágítással ill inver is. Például:
2*16 karakteres zöld háttérvilágítás: 2100 Ft
4*16 kék háttér, fehér karakter :3700 Ft
2*24 karakter zöldessárga háttér: 3200 Ft
Leírás innen elérhető:Bővebben: link -
Robert7x
aktív tag
Valakinek? USB-s változat is van
.
Bővebben: link -
Robert7x
aktív tag
válasz
Robert7x #133 üzenetére
Az USB alapú Crystalfontz verzió is elkészült. A vezérlőpanel 5900 Ft élesztve, driverCDvel+programokkal. A gép kikapcsolt állapotában ébresztőóraként funkcionál. 2*24 ill 4*16/4*20-as kijelzővel került tesztelésre. Bővebb infó a www.tavir.hu oldalon Bővebben: link
-
Robert7x
aktív tag
válasz
Robert7x #103 üzenetére
Meglestem.
http://www.winamp.com/plugins/browse.php?search=yes&filter=C&query=automedia Bővebben: link ezek azok?
Hasonló van még a következő neveken:
Bővebben: link
LCDre kerestem rá, és a köv:
AutoMedia Car LCD
LCDisplayer
AutoMedia Car 2002
LCDisplayer v0.59
LCDriver for Winamp
Lortys mp3car plugin -
-
P4Laca22
tag
Én kb. úgy gondolkozok ezzel kapcsolatban, hogy egy 4x16-os, 4x20-as vagy egy 4x40-es kijelző megfelelne az elvárásaimnak, úgyis csak MotherBoard Monitor-os értékeket akarok kijelezni vele (hőfokok, feszek, rpm-ek stb.), semmi extra dologra nem használnám. A kék háttérvilágítás sem kötelező, mert sztem a kék nagyon túl lett lihegve már. Jó lenne viszonylag olcsón megúszni a dolgot, mert elég sok lesz a kiadásom a géppel kapcsolatban, szóval az lcd-t illetően nem nagyon ugrálhatok
Pont most (a hsz írása közben) néztem az oldaladat, az a 4x16-os kék hátteres lcd az meg is felelne az elvárásaimnak, szóval lehet, hogy az lesz a dolog vége
-
P4Laca22
tag
A dobozt azt én csinálnám, mert az lcd sajnos nem kerülhet a ház elejébe, ugyanis ott egy ventivezérlő és a gép 2. tápegysége fog megbújni. 1 rendelésed már 1000%, hogy lesz, csak hát sajnos fizetéskor fogok tudni érdemben nekilátni a dolognak, ami kb. július 8.-a környéke.
-
P4Laca22
tag
Először is jobbra fel
Másodsorban szeretnék majd én is egy lcd-panelt, ami nem a ház elején kapna helyet, hanem egy kis dobozban a monitor és a ház közé, így a méret nem fog számítani, minél nagyobb annál jobb
Harmadrészt látom pesti vagy, merre felé lax?
Csak a későbbi átvétel miatt kérdeztem
Egyelőre ennyi lenne, ha kezdenek kialakulni a konkrétumok, írok megint, addig is figylemmel fogom kísérni a topicot -
Dryman
őstag
Sziasztok!
én anno hozzáfogtam egy autóba készülű akkor még ujnak számító mp3 lejátszó építésébe, erről voltak komplett doksik valahol a neten, ott tart a dolog hogy a dc-dc konverter, ami egy kibelezett 235W ATX táp már leadta az aksiról a megfelelő tápokat a lapnak, de a párhozamos porti kijelzőnél elakadtam, pedig lett volna ezekszerint hozzáértő segítség...
Mindegy a fekvő lapos ház meg a belső cucc már megvan, táp megvan, szeretném befejezni, de azóta a doksik is elkallodtak, ja meg a netoldal sem jön már be!
Azt tudom hogy dosos op rendszerről bootolt a gép, és autoexecbe be volt nyomva egy zenelejátszó program, aminek valamilyen alalkalmazása hajtotta volna a kijelzőt, illetve a szintén párhuzamos porti kezelőszerveket...
Ha valaki segítene még lehet vennék is egy komplett kijelzőkészletet....milyen jól mutatna egy ufókék háttérvilágítós cucc a trabiban!
Hozzáértő Kollegák !
ne habozzatok ha van valami épkézláb magyarázat,mert ha van vallakinek tapasztalata ez ügyben, akkor nosza rajta had vegyek már egy szép kijelzőt a topikgazdától! -
Robert7x
aktív tag
Crystalfontz kinn van az oldalon is...
Bővebben: link -
dane
senior tag
Noritake kijelzőkkel hogy állsz?
HTPC épitéséhez kellene...
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Robert7x
aktív tag
Hoppá!
Alkatrészek a http://avr.tavir.hu oldalon vannak Bővebben: link. -
Robert7x
aktív tag
Játékok közben, mikor sokunk leginkább kíváncsi a húzott PC hőmérsékletére - ez meglehetősen bonyolult művelet lenne. A játék hevében a futó alkalmazások között váltani sokszor nem is lehet - ugye milyen jó lenne ilyenkor egy külön kis kijelző?
Erre kínál ez a kis holmi megoldást.
Bármilyen alfanumerikus kijelzőre illeszthető.
A vezérlőpanel+kábel+CD ára 1600 Ft
Bővebben a http://www.tavir.hu címen lehet olvasni róla (képek is vannak itt)
LCD modulok:
4*16 karakteres inverz fehér-kék
4*20 karakteres fekete szöveg-sárga háttér
1*16 fehete kiírás, háttérvil. nélkül
2*24 karakteres (kisfloppy helyére
2*20 karakteres kisfloppy helyére
Az LCD modulok 1-6eFt között mozognak (1*16-ostól a 4*20 kékig)
Aktív témák
Hirdetés
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged