- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
Aktív témák
-
Robert7x
aktív tag
Lassításról nem igazán lehet beszélni. Bár ha nagy frissítési sebességet állítasz be, akkor bizony lassíthat 1-2%-ot. Az LPTport kezelése - ebben a módban - gyors adatküldés/fogadást jelet, azaz a futó folyamatokat meg kell erre az időre szakítani. és itt ugye nincsen puffer, amibe belököm az adatot és majd egyszer csak kiolvasódik...
-
Robert7x
aktív tag
Nem tudom hogy vannak e újabbak ezekből. Még nem futottam össze velük (igaz bnem is kerestem). Igaz hogy ezek 2000-2002 között készültek, ekkor a HT meg még álom volt csak
Nincs valami kompatibilitási program MSConfig vagy hasonló amivel azt lehet ''hazudni'' az XPnek, hogy e program fele (Winamp) Windows 98-nak hazudja magát? esetleg hogy Winamp 5.xx helyett/mellett a 2.9x-et rakod fel?
-
Robert7x
aktív tag
Összeveszett a 2 virtuális mag?
Na ilyennel sem találkoztam még (Itthon PII van és egy AMD 2400XP) azokban meg nincsen ilyen funkció
Erre meg nem ig gondoltam volna...
Egy karakterátírásosdival játszadozom hogy magyar karaktereket hogy lehet kicsiholni.
Ameddig jutottam: 2 féle karakterset van LCDkben Japan/English illetve English/European (kínai, cirill egyebek most nem számít) Mo-n ez a kétféle beszerezhető. A 0...7 karakterek átdefiniálhatóak (modegyikban) ill az angoé/EU tartalmazza a magyart is csak rossz helyen ASCII szerint. Ekkor más kódot kell kiküldeni rá, és megjavul. De ez csak direktbe kiírt adat esetén megy, átvett adat esetén nem járható út... -
Robert7x
aktív tag
Én egyszerűsítettem:
Az LCDSmartie vagy a Crystalfontz vezérlőt használom. Ez _automatikusan_ át tudja venni a Winamp adatokat is.
Ill. van a CD-n egy Winamp Plugin-gyűjtemény, abból van valamelyik fenn a gépen.
A kódkevereedés lehet több mindentől - ezen kívül:
- Az LPT porton valaha volt nyomtató/scanner egyéb, melynek a vezérlőprogramja bekavar a kommunikációba
- az LPT-t érdemes normál/standard portként használni (EPP ill ECP ha lehet ne legyen - BIOS-ban állítható)
- túl gyors a printerport, a pluginokban delay állítható.
- túl gyorsan küldöd az adatot, és nem bírja a kijelző követni (25 fps felett nem illik használni) Szóval a kiírás várakozási ciklusát megnövelve is helyrerakható.
-
Robert7x
aktív tag
Előlapi kivágása ahogy megvan, oda kell beleigazítani a LCD-t.
Én mostanában sorrra járom a számtech boltokat és kisfloppy beépítőt keresek (előlapot). Használt számtecheseket uszítoottam rá, nagyjából alakulgatnak... 1 már vanValahol nagykerben is van, csak aki ismerős oda szokott járni szabin van, így az tolódik 1-2 hetet...
CD előlapot meg kb. 2 mm-t kell sacc reszelni... A rögzítés meg nem igazán szükséges, a műanyag tart annyira. Esetleg még 2 oldalas ragasztó, szigetelősszalag, papírragasztó is megrögzíti hátulról...
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo T14 Gen4 AMD R5 7540U/512GB/16GB/14" 2240x1400 2.2K felbontás IPS
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged