- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
Tobika1
senior tag
Üdv! Ez az LCD milyen mértékben lassítja a gépet?
-
Tobika1
senior tag
Üdv! Ba*** meg én egy veréb vagyok. ahogy raktam belefele a gépbe a belső panelt hozzáért a számítógép oldalához ése légett benne valami, de szerencsére az lcd nem kapott nagy feszt ,ugyhogy megnyugottam. megforasztgattam a panelt és jó lett, de félek hogy nem 100%-os. Mennyiért tudnál egy új bővítőhelyre csatlakoztatható vezérlőpanelt küldeni?
-
Tobika1
senior tag
Üdv! Most a LCD Smartie-al néztem de ez se jó. Ékezetes betüket nem tudja megjeleníteni. Mi lehet a probléma?
-
Tobika1
senior tag
Üdv! Megkaptam az LCD-t
, de lenne egy kérdésem, letöltöttem egy jó pár winamp plugint de egyiket sem tudom használni, elöször tök jól megy az lcd-n a plugin majd össze vissza szórja a karaktereket és leáll. Mi lehet a probléma?
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik
- PlayStation 5
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hobby elektronika
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest