Keresés

Aktív témák

• Dryman

őstag

válasz Robert7x #77 üzenetére

Sziasztok!
    én anno hozzáfogtam egy autóba készülű akkor még ujnak számító mp3 lejátszó építésébe, erről voltak komplett doksik valahol a neten, ott tart a dolog hogy a dc-dc konverter, ami egy kibelezett 235W ATX táp már leadta az aksiról a megfelelő tápokat a lapnak, de a párhozamos porti kijelzőnél elakadtam, pedig lett volna ezekszerint hozzáértő segítség...
    Mindegy a fekvő lapos ház meg a belső cucc már megvan, táp megvan, szeretném befejezni, de azóta a doksik is elkallodtak, ja meg a netoldal sem jön már be!
    Azt tudom hogy dosos op rendszerről bootolt a gép, és autoexecbe be volt nyomva egy zenelejátszó program, aminek valamilyen alalkalmazása hajtotta volna a kijelzőt, illetve a szintén párhuzamos porti kezelőszerveket...
    Ha valaki segítene még lehet vennék is egy komplett kijelzőkészletet....milyen jól mutatna egy ufókék háttérvilágítós cucc a trabiban!
    Hozzáértő Kollegák !
    ne habozzatok ha van valami épkézláb magyarázat,mert ha van vallakinek tapasztalata ez ügyben, akkor nosza rajta had vegyek már egy szép kijelzőt a topikgazdától!

Aktív témák