- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
moli.hu
őstag
ezt nem mondod. Felcsereltek az sdkartyak mountpointjat? Ez masnal is igy van ennel a modellnel? Orionk, ezt te is meg tudod nezni egy filekezelovel.
Rootolas nelkul amugy talan az android 4.0 ota elerheto adb backup-pal lehet megoldani, hogy atird az fstab-ot, hasonloan mint ahogy a helium app mukodik.
-
Orionk
senior tag
Szia !
Hogyan telepítettél a vásárolt SD kártyára ?
moli.hu azt mondja az eggyel lentebbi hozzászólásban, hogy nem lehet telepíteni.
Valahogy oldjuk meg ezt a kérdést.
Ha tényleg nem lehet, akkor hackelés és root olás nélkül hogyan lehet megoldani azt, hogy a vásárolt SD kártya a kamu SD kártya legyen ?
-
Orionk
senior tag
köszi a moveApps alkalmazást. Jónak tűnik.
Feltelepítem, még mielőtt bármit is telepítenék, vagy csinálnék.
Erre kiváncsi leszek, hogy tényleg lehet-e majd telepíteni a vásárolt SD kártyára. A beállításokban már átállítottam, hogy SDre szeretnék telepíteni.
Aztán elmegyek veszek SD kártyát és kipróbálom. Majd írok, hogy sikerült-e arra telepíteni.Ez a sygic teljes európai térkép ?, mert nekem teljes európai kell.
Ja, meg azt is kérdezném még, hogy erről a GooglePlay oldalról úgy a legjobb telepíteni, ha mobil böngészőjében nyitom meg és onnan telepítem ?
köszi
köszi
Ezek a lenti alkalmazások, amelyekről beszéltünk mind ingyenesek.
Viszont mi van, ha torrentről letöltök egy androidos appot ?, akkor figyelni kell valamire ?, vagy hogyan megy a feltörés ? gondolom, hogy itt nem crack-elés van, mint PCn. -
moli.hu
őstag
na neeee. akartam venni 2 het mulva egy 4055-ot, igy nem valoszinu.
kipróbáltuk, és iránytű sajnos egyik új modellben sincs
ezt hogy kell erteni? nem tudjak, hogy fizikailag mi van a gepben? tehat lehet, hogy csak a szoftver jelenleg egyelore nem tamogatja az iranytut, de benne van? miert nem tudjak a pontos valaszt? "kiprobaljak", ha nem tudjak, miert nem kerdezik meg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 64GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4334
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged