- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Fotók, videók mobillal
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geault
csendes tag
Sziasztok!
Most szeretnék venni egy ilyen telót és van pár kérdésem felétek, tapasztaltabb felhasználók felé:
Eddig egy Samsung galaxy Gio-t használtam, amit pont azért cserélnék le, mert lassú és a belső tárhelye alkalmazásoknak kevés volt (186 mega). Ha jól értem, akkor itt ugyan ez 786 mega az alkalmazásoknak, illetve rootolás nélkül is megoldható, hogy az sd kártya kompatibilis appok menjenek automatikusan sd-re?
Illetve nekem kevésnek tűnik az 512 mega RAM is. Írtátok, hogy az Android differenciál az appok között és killeli őket ha kell okosan, ez rendben is van. Ez valóban ilyen hatékonyan működik? Mondjuk elbír egy facebook app, fb messenger, gmail, internet és egy hírolvasós app egyszeri megnyitását? Mik a tapasztalatok terhelésre?
A procijáról meg a vezérlőjéről jókat lehet olvasni, jobb mint az S duoS pl a Samsungtól, használt valaki esetleg ilyet előtte?
Illetve még az a kérdésem, hogy a dual simes megoldás jól működik-e? Nem fordul elő pl az a tipikus hiba, hogy ameddig az egyiken beszélek, addig a másikon kapcsolhatatlan vagyok (és nem mondjuk egy pittyegő hanggal jelzi, hogy a másikon keresnek), a standby állapot dual standby-e, ki lehet-e jelölni, hogy melyikről menjen a mobilinternet stb.?Köszi a válaszokat, most beszéljetek le róla ha nem jó!
-
spee981
csendes tag
Mikrofonproblémára reagáltak valamit esetleg? Azóta volt szerencsém letesztelni a kihangosítást is, és ugyanúgy gyenge a minőség, a normál hangerejű beszédet csak szaggatott sustorgásként viszi át.
A kihangosított hangminőséget összevetettem egy mezei Nokiával és egy Prestigio 3540-ével (asszonyé), és mindkettő toronymagasan veri a 4322-t. A 3540 a videonál, diktafonként, és kihangosítva is. Az eddigi tapasztalatokat összegezve egyre inkább tartok tőle, hogy a 4322 mikrofonjának az érzékenységével lesz probléma mégis, és nem szoftver (zajszűrés vagy AGC, amikre korábban tippeltem).
De jó lenne valamiféle állásfoglalás a Prestigio-tól mielőtt végképp lemondok a reményről. Ha nagyon nem válaszolnak Neked, megkeresem őket én is, hátha a "tömeges" hibajelzés hatására hamarabb mozdulnak.
-
Orionk
senior tag
Szia !
Tudnál segíteni, hogy a Prestigio 4322 esetében milyen gps programot tettél fel ?
Nekem nincs a telenor szolgáltatón keresztül internet elérés. Így csak wifi kapcsolatom van. Viszont, ha utazom, akkor nincs mindig wifi. Ezért valami olyan gps programot keresek, ami így is működne.
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Battlefield 7
- Mobilinternet
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hobby rádiós topik
- HP notebook topic
- EAFC 25
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest