Új hozzászólás Aktív témák
-
Orionk
senior tag
Ebben nem tudok segíteni.
Az én ugyanilyen készülékem ezen a téren nem volt hibás. Viszont lentebb írt valaki erről, hogy neki is ugyanilyen hibája volt és ő visszavitte.
Nekem a GPS-el van problémám. Alig talál műholdjelet a készülék. Viszont mint kiderült ez ennél a típusnál gyárilag hibás. Tehát a 4322es gyengén fog jelet.
Egyébként nagyon jó készülék.
-
powers
tag
"már az első bekapcsoláskor és azóta is minden bekapcsoláskor az "Unfortunately the process com.android.phone has stopped." illetve most már a "Sajnos a com.android.phone folyamat leállt." hibaüzenet fogad."
Ez a hiba a 4.1 es androidos prestigioknál vodás és telenoros kártyákkal jön elő,t-mobilossal nem.Állítólag még nincs rá javítás,de igyekeznek...
-
moli.hu
őstag
az ofw gondolom "Over-the-air FirmWare". ami ugyanaz, mint a "firmware" csak online csatornan erkezik. amibol neked a legujabb van fent az eszkozon.
szerintem vidd vissza. en ha dobozbol kibontas utan bamilyen hibaval talalkoznek, nem pazarolnam ra a draga idom, hogy en javitsam meg, amit a gyar elcseszett, rakjak ossze rendesen. Vissza is vittem a prestigio 4040-em egy ilyen hiba utan. Egyebkent a magyar jog szerint nem vagy koteles a prestigios futargarancias modszert igenybe venni, az eladonak is vissza kell vennie azt garanciaztatasra (3 napon belul penz vissza, internetes rendelesnel 7 nap). 3 napon belul nincs szervizeles.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Káfrtyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest