- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Geault
csendes tag
válasz
Cartmenn #157 üzenetére
Bocsi, kicsit eltűntem.
A GPS-t úgy tudod próbálgatni, hogy letöltesz egy offline navigációs programot, és mondjuk amikor valahova mentek vidékre, vagy fel pestre, akkor megnézni, hogy mennyi idő alatt talál jelet, milyen sűrűn veszíti el azt stb. A pozíció meghatározásnál tölts le előtte EPO és A-GPS adatokat, elvileg az segít rajta.
Nálam a GPS összeszedte magát, végre talált jelet viszonylag tűrhető időn belül, viszont meglehetősen pontatlanul érzékel. Ez autópályán mondjuk tök mind1, de a városban igen csak bosszantó, hogy szerinte a szomszédos kettő- három párhuzamos utcából bármelyikben lehetek jóformán...
Az alsó érintők világítása nálam is gyenge, de szerintem ez pont jó...mmint a lényeg az, hogy vak sötétben is lássad, arra elég. Tény, hogy a samsungoknak erősebb, de engem egyáltalán nem zavar, samsungról váltottam. -
Geault
csendes tag
-
powers
tag
válasz
Cartmenn #105 üzenetére
nem mindegyiknél,azt hiszem akkor abból már jó nagy anyázások lennének
.de nem tudom hogy min múlik.nekem csinálta a 4055-ös,visszavittem,kértem helyette 4500-ást, 4.0.4 essel kaptam,ráengedtem a 4.1 es frissítést,és minden bekapcsolásnál csinálja,kivéve t mobilos kártyával
-
moli.hu
őstag
a magneses erzekelot ki tudod probalni ezzel az appal - bar mintha masok azt irtak volna, hogy a 4505-el mukodik.
a tok szorulasat meg tudod oldani, ha a zart felen kilyukasztod, igy a levego szabadon bearamlik, nem kepzel vakumot, mikor kihuzod. -
Orionk
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- Kutya topik
- Medence topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest