Új hozzászólás Aktív témák
-
mcl1981
csendes tag
válasz
Tündérke0330 #142 üzenetére
Szerintem is nagyon jó a Wifi!
Nekem a hállószobában is van jel pedig 3 falon keresztul megy...jó persze akkor már elég gyenge a jel...de azért megy!!!
Persze fugg attol is fugg,hogy a rooter milyen eros jelet biztosítt...legalább is ezt mondák nekem -
mcl1981
csendes tag
-
mcl1981
csendes tag
A roothoz meg annyit...hogy nem tudom hogy mukodne-e...mert nekem a szervizben nem tudták megcsinállni...mert azt mondja nem talállt hozzá olyat amivel meg lehet csinállni
Pedig én is szeretném a rootot...csak nem akarom ujra szervizbe vinni a kicsit
Ha valakinek esetled sikerul a rootolni a leirtak szerint a Pro duot...az irja meg
Koszike -
mcl1981
csendes tag
Koszike az infót...keresem az UnlockRoot v3.3 de nem találom...egyenlore
De majd megnézem...még valahol.
Ja es egy kerdes....ha esetleg elcseszném a rootot...megint...akkor szerintetek vissza tudnám rá rakni magam is az eredeti soft-ot???
Már egyszer próbálltam...mikor megjott a szervizbol...beleraktam egy MicroSD-t amin csak a soft volt...majd ugy teszek mintha bekapcsolnám...na de inkább irom igy...
Lenyomod a bekapcsoló gombot es a hangero gombot 1x-re...és tartod amig el nem indul a telepíto!!!
Na és most jon a...további kérdes....ha elcseszem a rootot...igy vissza tudom rakni...vagy marad a szerviz???
Koszonom elore is -
mcl1981
csendes tag
sziasztok...mindenkinek
Ha esetleg valakinek sikerulne rootolni a Prestigiót...kérem irja le ide ,hogy mivel és hogyan?!?
elore is koszonom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Macbook White 13" unibody
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged