- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
missz
tag
válasz
knyitogato #50 üzenetére
Igaz nekem multipad 2 van, egyfolytaban nyuzom, es esetleg langyos
, de meg sokszor az sem...
Imadom, nekem ipad 3 volt elotte, ez sokkal szerethetobb -
keep2000
tag
válasz
knyitogato #57 üzenetére
sok sikert, buék
-
keep2000
tag
válasz
knyitogato #52 üzenetére
amstro555 írta a 6-os kommentben, meg később is. Lehet, hogy valami app a ludas érte, úgy legyen, hogy nálad nincs gond.
-
keep2000
tag
válasz
knyitogato #50 üzenetére
Welcome aboard!
Ha valaki még erre tévedne, nyugodtan karistoljon ide pár sort.
A Prestigio Facebook oldalán olvasgatom egyébként a frissítésekre vonatkozó kérdéseket, eléggé elárasztják őket. Remélem ez a januári infó még áll, jót tenne neki, ha legalább a wifi hibát kijavítanák. Méginkább örülnék egy 4.2-es frissítésnek a multiuseres támogatás miatt, de nem vagyok telhetetlen.
4.1 lesz rá (szerintem nem csinálnak akkora blamát, hogy a dobozra ráírják és mégsem), a többi meg ha lesz, lesz. -
keep2000
tag
válasz
knyitogato #28 üzenetére
Egészségedre. Én nem látok vele problémát egyelőre. Nekem a meló miatt pont jó.
-
keep2000
tag
válasz
knyitogato #25 üzenetére
Nekem teljesen folyamatos, semmi gondom vele. Próbáltam már egy pár telefont, illetve 1-2 tabletet, azokhoz képest jóval folyamatosabb. Antutu benchmark (az új verzió) 9500 pontot adott rá.
Pár szám az ismerőseim köréből összehasonlítás végett:
Galaxy Ace: 4200
Galaxy S2: 10200
Galaxy S3: 16000
ZTE Grand X In (saját): 11500Szerintem ez elég cool, nyilván egy ilyen bechmark csak egy hozzávetőleges mérőszám, de ha ezt tekintjük, akkor az S2-vel van partiban.
-
keep2000
tag
válasz
knyitogato #22 üzenetére
Volt szerencsém tegnap megtapogatni egy 30ezer körüli Navon Platinum 7"-os készüléket, amit egyik rokon kapott karácsonyra. Annak egyetlen előnye, hogy GPS van benne (nekem nem hiányzik, elég a telefonban). Ezen kívül viszont a Prestigio felbontása mindenképpen jobb, a képarány és a méret is szimpatikusabb. Sokkal gördülékenyebben megy minden, az erősebb proci és kétszer annyi RAM teszi a dolgát rendesen.
Talán még a súlykülönbséget lehet megemlíteni, a méret miatt a Navon könnyebb volt, a Prestigio azért érezhetően nehezebb, de nálam még belefér a megtartható kategóriába.
Ha a szoftveres hibáit javítják a frissítéssel (talán a wifi eldobás a legérdekesebb, azontúl nem sok baja van) plusz megkapja a JB előnyeit (pl project butter), akkor még jobb gép lesz ennyiért.
És a párom egyedül választotta, büszke vagyok rá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Renault, Dacia topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest