- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
knyitogato
őstag
Srácok, én már búcsúzom is, kicsereltettem egy Nexus 7re, nincs semmi baj a géppel , de most még megtehettem. Továbbijjó jó használatot,buek !
-
knyitogato
őstag
Csatlakoztam a klubhoz :-) ennyi penzert teljesem oke, a kijelzo nyilvan nem retina, de tokeletesen megfelel. Sebessege teljesen megfelelo, melegedni azert tud, bar rengeteget dolgozott ma. Ha nagyon erosen szugeralom, fehernel nem teljesen homogen,kicsit sargas arnyalatu, de felesegem szerint nem, es tudni kell,hog en mar Nexus 7-et es iPadet is lattam ilyennek :-) osszessegeben nagyon megeri szerintem.
-
knyitogato
őstag
Meghozta a kedvem a topic a készülékhez
Olcsó és jó tabletet akartam mindig is, és 40-nél többet nem akarok rá költeni nagyon. Jó tapasztalatokat olvastam róla máshol is. JB-vel főnyeremény lesz, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- MacSzerez.com - iPad / 8. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi + Cellular / Garancia!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest