Új hozzászólás Aktív témák
-
keep2000
tag
válasz
peestee83 #333 üzenetére
Az én appjaim közül egyetlen, nem fontos alkalmazás nem lett kompatibilis, a többi jó.
Sebesség egyelőre jó, bár én keveset nyúzom megterhelő szoftverekkel. De ilyenkor közrejátszhat a factory reset is.
Ami végre nagyon jó:
- megoldódott a wifi reconnect bug
- nekem néha azt csinálta, hogy töltőről lehúzva restartolt. Eddig nem jelentkezett, bár nem is töltöttem sokat
- nagyon örülök viszont, hogy bekerült a Google API támogatás, ami nekem nagyon hiányzott. Így mennek olyan appok, amik pl API szinten használják a Google Maps szolgáltatásokat. FlightRadar24 PRO, Időkép webkamerák, stb. Ezen kívül megy a Voice Search isMég vissza kell laknom a készüléket kicsit, pár beállítás még hiányzik, de alapvetően nekem előrelépés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Borderlands 4
- Padavan firmware
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Poco F7
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux kezdőknek
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ! UTOLSÓ ÁR!
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- Ipad Pro 12.9" 3. gen 256Gb Wifi+Cellular, space grey
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Ritkaság! Új! Microsoft Surface Laptop 5 Alcantara 13.5" i5-1245U 16GB 1000GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest