Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Mobil flották
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
rebrov
csendes tag
Sziasztok!
Én is beszereztem ma egy 8.0 ultra duo-t. A nagy akku győzött. Egész jól működik, de a kijelzővel kapcsolatban van egy kérdésem: Fehér háttérnél egy pixelnyi méretű csíkok jelennek meg 1,5 cm-re egymástól, attól függően, hogy milyen szögben tartom. Visszavittem edigitalba, nagyon korrektek voltak. Megnéztem egy másikat, ugyanez a jelenség. Ez nálatok is megvan, a TFT az ilyen? Illetve Pro-nál is jelentkezik-e?
Köszönöm. Reb
-
StSanya
senior tag
válasz
Stephan89 #297 üzenetére
Nekem (lányomnak) 8-as Ultra Duo-m van, a Huawei IDEOS S7 Slim-et - ami ugyebár 7"-os - pedig megkapta a fiam. A 8" igazából a képarányában más, jobb vele webezni. S ekkora méretben az IPS nagyobb szögeinek semmi jelentősége, a kényelmes használathoz úgyis közel van hozzád. Esetleg a melletted ülő nem látja ugyanazt, ezt döntsd el, előny vagy hátrány. (Egy személy használja, vagy több nézi egyszerre).
-
Stephan89
aktív tag
válasz
peestee83 #296 üzenetére
Igen, 8 col valóban jobb lenne. Viszont nem tudom, mennyire használható különböző helyzetekben kényelmesen úgy, hogy a betekintési szöge nem olyan jó mint egy IPS panellel szerelt készüléké?
Eddig csak 7 colosat fogtam a kezemben, 8 coloshoz nem volt szerencsém. Netes rendelésben gondolkodom egyébként, így sajnos csak akkor tudom megnézni, miután kiszállították.
-
peestee83
aktív tag
-
Stephan89
aktív tag
-
Delerium
senior tag
válasz
Stephan89 #288 üzenetére
Hello
Wifi tökéletesen működik, TP-Link, MSI és Belkin routerrel is próbálva. A saját TP-Linkemmel 2 szobán, falakon keresztül is jó a jel.
HD filmekkel vidáman megbirkózik, egy BS vagy MX Player azért jó ha van, több mindent lehet állítani mint a gyárin.
A betekintési szög semmivel sem rosszabb mint a többi nem IPS panellal szerelt társé. De csodát ne várj.
Ismert probléma? Na akkor itt be is fejeztem a felsorolást -
Stephan89
aktív tag
Sziasztok!
Sok tabletről olvastam már sokmindent, ez a gép viszont valahogy kiesett mostanában a látókörömből. Most, hogy megint rátaláltam, érdekelne róla egy két dolog.
Wifi problémái vannak-e? Több kínairól olvastam, hogy bizonyos routereket/router beállításokat nem szeretnek. Én hosszú ideig leszek távol itthontól és a tablet lenne az egyetlen kommunikációs eszközöm. Ezért fontos, hogy a wifi megbízható és stabil legyen.
Filmeket viszi rendesen, szaggatás nélkül a HD felbontásúakat is?
Kijelzőjének betekintési szöge mennyire vészes? Lehet használni gond nélkül minden pozícióból? (Mivel nem IPS)
Milyen ismert problémái vannak, amik bosszantóak lehetnek?
Köszönöm a válaszokat előre is!
Üdv.
-
peestike
senior tag
-
Delerium
senior tag
Valaki esetleg nem tudja, hogy DTV stick-el lehet a tabbal földfelszíni TV adást fogni? Nem találtam hozzá programot amivel telepíthetném a stick driverét.
-
keep2000
tag
válasz
peestike #281 üzenetére
TV-vel nincs tapasztalatom, de mintha valaki írta volna itt lejjebb, hogy ment neki.
A jobb lejátszók kezelnek mindent. Nyilván az érintőképernyősség miatt kicsit minden más, de nem lesz gond vele, mennek a feliratok, lehet szépen szabályozni mindenfélét. Kezdd mondjuk az MX Playerrel, az elég népszerű, sok dolgot tud és ha nem jön be, keresel másikat. -
peestike
senior tag
sziasztok!
nézegetem erősen megvétel céljából a tabletet, de érdeklődni szeretnék,
aki kipróbálta esetleg, hogy TV-re kötve simán kiadja a képet,
voltak e problémák? ezek az androidos video lejátszók hasonlítanak a win-esekre (lejátszás, felirat)?
kicsit hülye kérdés, de andoidot eddig max telón láttam, az is 2.x
vannak filmek, amiket a DVB-T tuner nem játszik, laptop hurcolni kicsit macerás, így a tab ezt a problémát is kezelné.
köszönöm szépen előre is!
üdv. -
Delerium
senior tag
válasz
peestee83 #278 üzenetére
Our Prestigio team is working on creation new FW. New update will be as soon as possible. Unfortunately yet it is too soon to say the precise date, but it should be soon on our news. Please follow our latest news and updates on our company web site: http://www.prestigio.com/press
Ezt mind megtudtam Facebook profilon. A 7.0 Prime most kapta meg. Talán mi sem vagyunk messze -
válasz
peestee83 #278 üzenetére
Azert nem tudnak pontos valaszt adni,mert ok nem gyartanak ,hanem csak brandelik valamelyik kinai oem gyarto termeket,termekeit. Ha kinaban nem keszitik el a frissitest vqgy csusznak vele, akkor a prestigionak sincs mas valasztasa csak a hitegetes esa semmit mondo sablonos valaszok..
-
peestee83
aktív tag
válasz
keep2000 #277 üzenetére
És őszintén megvallva, ez nem tetszik nekem
Fordíthatnának a vevőkre annyi energiát, hogy értelmes, netalántán pontos adatokkal megspékelt választ adnak... hogy pl.: " Kedves ..... A termék frissítése Q2-re várható 2020-ban" vagy mit tudom én. Ez elvárható lenne 2013-ban -
peestee83
aktív tag
válasz
Tekergek #275 üzenetére
Ha jól tudom Nokia töltőkkel kompatibilis.
De egy próbát ez is megér, 250 Ft nem nagy összeg....Más:
Rákérdeztem Prestigioéknál, hogy JB mikor érkezik meg nekünk. A válasz (sajnos) semmitmondó volt:
Figyeld honlapunkat (fb oldalunkat) ott tájékoztatunk a frissítésekről.... Tehát pontos dátum még mindig nincs -
Tekergek
csendes tag
Nem tudja valaki, hogy hány mm a DC csatlakozó?
Ez jó lehet a tablethez?http://elektroexpressz.hu/spd/unas_822072/EMF7890_USB_adapter_atalakito_kabel_USB_A_dugo_2_5
-
foxlaci
csendes tag
Sziasztok !
kis segítséget kérnék valaktől .
Van egy prestigio pro duom 8", egy teljesen egyszerű 16 Gb s micro sdt tettem bele amit fel is ismer de bár mi van a kártyán azt sem megnyitni sem a kártyára menteni nem tudok.
Ha letöltött app-et helyeznék rá akkor sem történik semmi "valami usb storage re rakja amit nem értek mert ilyen nincs csatlakoztatva de az sd-hez hozzá sem nyúl"
Play-ből történő letöltés is csak a belső tárhelyre megy.
A sdhc kártya lehet a gond vagy valami androidos dolog ? -
-
Gorbesz
tag
mit gondoltok a pro duo megfelelo valasztas lenne MKV filmnezesre? munkaba befele 1 ora intervallumra. es leginkabb erre lenne hasznalva.
-
-
Delerium
senior tag
válasz
this is life #262 üzenetére
Az az érdekes, hogy a dobozon preinstalled JB van írva, ez nekem azt jelenti, hogy egy "partíción" rajta van csak fel kell frissíteni. De ennél nagyobb bajom ne legyen.
-
peestee83
aktív tag
válasz
tranetattoo #263 üzenetére
6.500 FT egy védőfóliáért? Na ez kicsit meredek ár.....
-
válasz
tranetattoo #263 üzenetére
A keszuleked digitalis ujlenyomata szerint kapod a talalatokat,ezert erdemes a buildpropban atirni valami ismertebb darabra a keszuleket es egybolmszinte minden kompatibilis lesz vele...nem kell allitanod semkit sem a play elvileg feldobja a hardverednek megfeleloket,de sajna sok kompatibilis is megy igy a levesbe...
-
tranetattoo
csendes tag
http://skinzone.hu/, ha fólia kell, szerintem én innen fogok boltolni....
Meg bocs a láma kérdésért, de google play az úgy működik, hogy ami készülékkel fellépek rá, azt felismeri, és azok között az app-ok között böngészik az ember, amik kompatibilisek, vagy ott kell még beállítgatni dolgokat?
Kössz előre is mindent!! -
válasz
Delerium #261 üzenetére
A gyartoban nem vagyok biztos,de a prestigio is csak cimkez (brandel) mint a tobbiek,de ok jobban megvalogatjak a beszallitoikat akar csak a wayteq . A tobbi inkabb szerintem csak azt nezik hogy minnel elobb minnel tobb penz szedjen ki belolunk...pl myaudio,overmax,concorde,funscreen,dps,navon....stb
Amugy ha prestigiod van es kimented a buildprop filet,abbol ki lehet hamozni ki a gyarto...vagy ha kimented nekem es bemasolod ide ,megprobalom megkeresni az eredeti gyartot,aztan mar csak azt kene meglellni nincs e mas neven is ilyen kutyuje,ha van akad e ra jb...na azt lekapni es mehet egy proba...bar az ilyen ellen tud szolni az is,hogy lehet hogyazert nem kaptatok meg a jb ,mert nincs stabilan jol mukodo belole erre a vasra..
-
Delerium
senior tag
válasz
this is life #259 üzenetére
Ha jól tudom, bár ebben nem vagyok annyira biztos a Prestigio az Archos tabokat használja alapul. Keresgéltem a székhelyét a cégnek és Cyprust dobta ki Google. Vajon csak "cimkéző" lehet a Prestigio is mint a többi márka? Mint pl.: a Myaudio a Yuandao-t?
-
válasz
Delerium #258 üzenetére
Myaudiot nem is emlegesd,rosszabb mint egy remalom,a szerviz mint ahogy irtad egy jo nagy kalap .... cuccaikkal az a csoda ha nincs gond,en is arrol valtottam igaz mas gyarto teermeket hasznalom mint ti,de a prestigio szerintem az itthon kaphato kinai tabletek kozt a 2 vallalhato , es ajanlhato brand egyike. A myaudio csak arra jo hogy szen ideg legyen az ember,de kepbe kerult meg egy hasonloan kula brand az overmax szemelyeben ...amugy ha ics el jo mukodik panaszra nem lehet ok,csak a tudat az ami piszkalja az ember csoret...
-
Delerium
senior tag
De legalább csak ennyiben, nem akarom szidni a Myaudiót, arról váltottam Prestigio-ra de ami ott megy az szánalom. Support azt sem tudni létezik-e. Itt legalább tudni, hogy lesz JB, csak nem tudni mikor. Ez megváltás ahhoz képest. ICS szerintem tökéletes, csak a tudat a zavaró, hogy ráírták a dobozra a JB updatet, de mégsem. Speciel ráérek a firm-el.
-
De elvileg megjohet
abban viszont igazad van ha rairtak a dobozra akkor legyen is hozza belathato idon belul,levelre nem valaszolnak amiben megerdeklodnetek hogy vajh mikor is gyün hozza a jb
? Biztos bennem a hiba de annyira sokat nem dob a jb ,az en tabletemen az van de ics4.04 el is patent volt,es jb vel se erzem jobbnak vagy gyorsabbnak. Amugy ha korrektul mukodik a tabod,lehet nem is nagyon kell ra a jb... tul sok szamot tevo ujdonsag nincs benne...nem olyan mint a 3rol,a 4.04 re valtas volt...mondjuk ez akkor se mentseg arra ha nem tartjak be azt amivel eladtak...
-
gusthy
veterán
válasz
this is life #255 üzenetére
De hazudnak :-)
Pl a Prestigio Pro Duo dobozára rá van írva, hogy 4.1 factory installed, ehhez képest 4.0 van rajta, és 4.1nek se híre, se hamva eddig.
Viszont a vas az, amit ígértek. -
válasz
cassius.clay #254 üzenetére
Ezt el is felejtettem emliteni....szerintem nektek a forumot olvasva azert sok okotok nem lehet panaszra,nem ugy mint egy ket masik brandnel. Hogy oszinte legyek a forumokon a prestigio az egyik a masik a wayteq amit nyugodt szivvel merunk ajanlani,mert e ket brandnel van a legkevesebb gond,nem hazudnak a specifikacioban es ami a leglenyegesebb,hasznalhato eszkozok. Ha 7 colos tabletben gondolkodtam volna en is e 2 marka kozul valasztok.
-
cassius.clay
senior tag
válasz
Delerium #250 üzenetére
Én meg hiszek annak, ami a gép specifikációiban le van írva
Smart tok,bőr. Elegáns tőle nagyon. Olyan mint egy könyv. Nyitható, nem belebújtatós. Ha becsukod automatikusan zárja a kijelzőt, ha felnyitod akkor automatikusan felvillan a kijelző.this is life : Az sem mellékes, hogy Ultra-ra már kint van a 4.1.1
-
Azert ami elony jelent még az rk socnak a nagyobb cpu tempo is ,azert ott is van par % elony,de nem is ezek szamitanak legjobban,hanem hogy mennyire jol optimalizaljak az androidot a gyartok a vasra,ha jo optimalizacio van gyengebb vason is lehet jobb ,hasznalhatobb az eszkoz,mint eros vason kula optimalizacioval...pl a prestigiok vs overmax steelcore 10 ...de lehetne meg hosszan sorolni...
-
gusthy
veterán
válasz
this is life #251 üzenetére
Mi tagadás, ennek tényleg nem olvastam utána, csak a SoC-oknak. Ott azért van különbség jócskán. De azért én ezzel a 9500as AnTuTu - valami is elégedett vagyok :-)
-
-
Delerium
senior tag
válasz
cassius.clay #249 üzenetére
Edigital szerint tényleg 1.6Ghz, Prestigio honlapja szerint 1.5Ghz. Kis keveredés, de inkább hiszek a fórumozóknak
Tokot milyet adtak az Ultrához?
-
keep2000
tag
http://www.schutzfolien24.de/produkte/displayschutzfolien/geraeteauswahl.html?geraeteklasse=109&marke=Prestigio&modell=7915
ha valakit érdekel fólia
ugyanez az user ebay-en is tolja
-
Delerium
senior tag
Pro 4.1-ről semmi hírt nem tudtok? Szúrja a szemem a dobozon a 4.1 felirat a tabon meg 4.0.4
-
Delerium
senior tag
válasz
cassius.clay #243 üzenetére
Prestigio honlapja szerint 1.5 Ghz-es Rockchip. Kiderült, hogy Mali 4 magos
-
keep2000
tag
Pro Duo töltésről:
- A saját töltőjéről simán tölt menet közben is.
- Telefonom microusb töltőjéről normál használatnál (böngészés, ebook, tehát nem komolyabb játék vagy film) kb szinten tartja a töltést, se le, se föl
- Gépre dugott usb kábellel, ahol kisebb a delej, max kikapcsolt képernyővel és nagyon lassan, de valamennyit tölt. -
Tekergek
csendes tag
válasz
peestee83 #234 üzenetére
Igen, látja. Másolni is tudok rá, azzal nincs gond, de sajos a töltés az nem megy.
Beállításoknál keresgéltem, hogy hátha ott van kikapcsolva valami, de nem találtam ilyesmit.Megnéztem a készülékhez kapott füzetet, abban le van írva, hogy USB-ről nem tölthető.
Lehet, hogy nekem valami később/korábbi változatom van? -
Delerium
senior tag
válasz
cassius.clay #228 üzenetére
Csak az a kérdés megéri-e azt a + kereken 10e Ft-ot az Ultra. IPS kijelzővel az lenne a tökéletes gép.
-
Tekergek
csendes tag
Szevasztok!
Van egy külső mobil akkumulátorom, adtak hozzá kb 8 féle csatlakozót, de ami a tabhoz kell, olyat sajnos nem.
Valahogy meg lehet szerintetek oldani, hogy USB-n töltsem a készüléket?
Olvastam egy előző hozzászólásban, hogy valakinek sima mobil töltővel is feltöltötte, de nekem ezt valamiért nem akarja a ketyerémTanácsok?
-
cassius.clay
senior tag
-
peestee83
aktív tag
Nem sok különbség van a kettő között. Ultra Duo "mellett" szól:
- hátoldali 5 MP-es kamera (szerintem nem nagyon van rá szükség - érdekes lehet tabbal fotózni- itt nincs
- 16 GB tárhely - itt 8 GB
- 6000 mAh akkumlátor - itt 4.700 mAh (ez tényleg jobb, és kellhet is)A többi specifikáció megegyezik
(Nekem) a plusz akksi nem éri meg a több pénzt, így is elmegy 6-8 órát netezés mellett kényelmesen
Ha jól emlékszem (valahol mintha olvastam volna) hogy jönnek a frissített modellek ezekből a tabokból. Azt még érdemes lehet megvárni, úgy emlékszem jó áron ígérték őket - bár mire ideérnek.... ki tudja
-
csaabz
őstag
Hello!
Látom, hogy a tablet bővíthető SD kártyával. Ezzel kapcsolatban van valami tapasztalat? Csak simán beteszem, aztán rámásolok pl egy filmet és már játssza is?
-
hodi01
csendes tag
Hello.
Most ajánlották nekem ezt a gépet és olvasgattam a blogot az lenne kérdésem hogy megér e venni ezt a típust?
-
gusthy
veterán
válasz
kishandris #217 üzenetére
Ezt már annyi fórumon leírtuk, a task killerek nagyon sokat ártanak a modern Android készülékek teljesítményének.
Az 1GB RAM azért nem "latszik", mert a video kártya elhasznál belőle valamennyit. A taskokat felesleges kilőni folyton, ha véletlenül túl sok minden fut, a rendszer majd bazárja, ami nem kell. De annak semmi értelme, hogy folyton üres legyen, azért fizettél érte, hogy használd. Mi az öröm abban, hogy x MB szabad memória van?
Ha folyton lelövöd a taskokat, akkor ha majd megint kellenek, mindig újra be kell tölteni őket, ami lassítja a működést, és eszi az aksit.
A háttérben lévő alkalmazások nem terhelik a CPU - t, nem ártanak senkinek.@Orlow, a lekötött filmek, játékok nem a RAM-ba töltődnek le, hanem a háttértárba, amiből 8 giga van. Ebből 881 MB az appoknak, 5.71 GB a filmeknek, képeknek, egyéb adatoknak, a többi az Android maga.
Még a RAM-ról: ha 430 mega szabad, akkor nagyon sokáig lesz, hogy a rendszer bármit is kilőjön, alig futtatsz valamit.
Élvezd a multitaskot! :-)
Ja, és van egy régi szabály : ha valami nem romlott el, ne javítsd meg :-) ha elégedett vagy a géppel (lehetsz is, nagyon jó kis masina az áráért), akkor felesleges barkácsolni pl task killerekkel, egyszerűen használd. -
kishandris
csendes tag
Szia!
Nekem is ez a bajom
Az android rendszer KB 100-200 MB foglal.
A játékok azok olyan 50-60 MB-ot foglal.
A Skype meg ilyenek 100 MB foglal.
Szóval nekem nem 1GB a Ram hanem 896MB valamiért lekorlátozták ennyire
Neked is KB 800-900 körül van nem 1GB.
És nemfogod visszakapni az összeset!
Szerintem töltsed le a advanced task killer Google play-rōl mert az ideiglenesen leálítja a programokat. -
Orlov
csendes tag
Sziasztok! Kb. 3hete van már meg a tablet, és nagyon meg vagyok vele elégedve, most is ezzel irok :-) Lenne egy olyan kérdésem, h a RAM-ot pontosan mi terheli le? Tehát ha rátöltök néhány filmet játékot, az mennyire terheli, és ha azokat letörlöm, akk a RAM teljesen felszabadul? És ha nekem 1G RAM-om van, akk hogy lehet, h 336 foglalt és 434 szabad? Mert az csak 480.
-
kishandris
csendes tag
Az lehet hogy az update után a jelly bean 150 mb ramot vesz el?
Mert így most kevés a ramom a modern combat 4-hez. -
keep2000
tag
Más: egyszerűen visszaállítható rootolási megoldást keresek. Ha esetleg gubanc van, akkor le tudjam szedni a root-ot és visszaküldeni garanciába.
Valamilyen külföldi oldalon mondták az UnlockRoot alkalmazást, amivel állítólag megy, csak ahhoz kéne driver a gépre, amit meg nem találtam.
Van valakinek biztosan működő, visszaállítható root megoldása?
Bizonytalanra, hasonló, de azért más géphez valóra nem adok, annyit azért nem ér, csak pár kényelmi funkció lenne a cél -
keep2000
tag
válasz
cassius.clay #209 üzenetére
Itt van a hivatalos speci, abban sajnos nem szerepel.
-
peestee83
aktív tag
válasz
cassius.clay #209 üzenetére
Ha jól emlékszem, akkor nincs.
A legtöbb tabletbe nem raknak (persze vannak kivételek). -
cassius.clay
senior tag
Srácok hülye kérdés, de az ultra duo 8.0-ban van GPS?
-
cassius.clay
senior tag
Köszi srácok! Én is hasonlóan látom! A gyártói gari papír egyértelműen leírja, hogy 2 év garancia van a készülékre, így gond nincs
-
Delerium
senior tag
válasz
cassius.clay #201 üzenetére
Uhh na az bolt nekem sajna nem mond semmit, nem vagyok BP-i. De nem hinném, hogy bármi bajod is lenne a géppel, hogy gariztatni kelljen. Ha meg ne adj Isten mégis akkor ott a hivatalos 2 éves garancia ami elsőbbséget élvez a boltéval szemben.
-
Departed
őstag
válasz
cassius.clay #201 üzenetére
Szvsz nem fognak problémázni, nekem azt mondta a fazon ahol én vettem, hogy ha gond van, hívom őket, és továbbirányítanak a Prestigio support-hoz egy telószámmal. Ők csinálják aztán az intézkedést, küldenek futárt meg minden. És mivel minden Prestigio tabletre 2év gari jár, gond nem lesz egy szálse.
Delerium: szoktad nézegetni a Facebook oldalukat? Én ott nézegettem hogy mikor kerül föl a 4.1 a 10 colosomra, egyből kihírezik (vagy egy hozzászóló linkeli be előttük
). Azóta már az hasít rajta szépen.
-
Delerium
senior tag
Már csak egy jó kis 4.1 kellene a Pro Duo-ra is és tökéletes lenne a kép. OTA-t várom mint a Messiást.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Yettel topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen széket vegyek?
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S7 Plus 6/128GB Megkímét,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (ELKELT)
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest