- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delerium
senior tag
válasz
cassius.clay #197 üzenetére
Milyen boltban vetted? A hivatalos garancia 2 éves, legalábbis az E-digitalnál ennyi. Plusz ha jól emlékszem 6 hónap az akkumulátorra. A kijelző meg nem egy IPS de amire használja az ember tökéletes. Ahogy írtad nem fogja senki fektetve használni.
-
Departed
őstag
válasz
cassius.clay #195 üzenetére
Egyetértek, nekem a 10 colos nagytesója van, de a design, az összeszerelési minőség ugyanaz a remek szívonalú. Annyi csak hogy MVA paneles ez pedig TN, de igazad van, valóban elsősorban egy ember, szemből nézi. Kivéve ha nézem hogy Párom mit ügyködik rajta, akkor viszont jobb az MVA.
MyAudio-ról meg csak a rosszat hallom, Prestigio-hoz képest nem az igaziak.
Használd egészséggel
-
cassius.clay
senior tag
válasz
Delerium #196 üzenetére
Még egy kérdés: a boltban, ahol vettem, kaptam hivatalos bolti papíros garanciát, aláírva, lepecsételve, viszont a tablet dobozában megtaláltam a hozzá járó garancia levelet is, melyben- magyar nyelven is- le van írva, hogy a kitöltött garancia levél vagy a bolttól kapott vásárlást igazoló bizonylat ellenében 2 év gyártói garancia van a készülékre. A srác a boltban viszont csak egy évet írt rá a papírra. Ilyenkor mi van?
-
Delerium
senior tag
válasz
cassius.clay #195 üzenetére
Egy újabb MyAudio áldozat, üdv a klubban. Ugyanígy voltam csak egy másik modellel, érintő hibával. A Prestigio meg szerelem
-
cassius.clay
senior tag
Köszönöm srácok!
Eddig nagyon bejön a kicsike!
Tegnap vettem a Media Marktban egy MyAudio Series 808DCC.t de még aznap este otthon meghalt az érintője...semmire sem reagált...ma visszavittem, és mivel nem találtam ár értékben megfelelőt számomra MM-ben, vissza kaptam a pénzt és kicsit odébb másik boltban ráakadtam erre. Nagyon klassz csomagolása is és a hozzá kapott tok is, az egész gép, jól eltalálták dizájnra -
Delerium
senior tag
válasz
cassius.clay #192 üzenetére
Hello. Az Ultra Duo jobb mint a topic alanya a Pro Duo. Ultrában quad core GPU, 16gb háttértár, hátlapi kamera. Címszavakban ezek a nagyobb különbségek.
-
Brumi˘
addikt
válasz
cassius.clay #192 üzenetére
Hello!
Az ultra kicsit erősebb procival van szerelve. Igazából más különbségről nem tudok. És külön topicot se találtam neki.
Mostanra már 1 hetes tulaj vagyok én is, és eddig maximálisan elégedett vagyok vele. -
cassius.clay
senior tag
Sziasztok!
Ma vettem egy ilyet, vagyis hasonlót. Igazából ez lenne a kérdésem, hogy jó topicban vagyok-e mert a dobozán most néztem, az enyém pontosan: Multipad 8.0 Ultra Duo. Ez jobb vagy rosszabb annál, amiről ez a topic szól?
Egyébként nagyon bejön a kütyü, volt már egy pár tablet a tulajdonomban (myaudio series 7, iPad 2, meg még egy harmadik aminek a márkája passz, de eddig komolyan mondom ez a legelengánsabb megjelenésű az összes közül és teljesítményre is elé ütősnek tartom ebben az árkategóriában. Nekem gyárilag 4.0.4 volt rajta, de az volt az első, hogy OTA frissítettem, 4.1.1-re ahogy bekapcsoltam. Frissítés után pedig egyből feldobálta magának a Facebook-ot, Flasplayert és még egy csomó hasznos appot. Nekem a kijelzője kifejezetten tetszik, szerintem nagyon szép! A betekintési szög egy baromság, mindenki ezen lovagol, de ez nem egy plazma tv-ez egy "egy személyes" kütyü amit könnyedén felemelsz és szemből tudod nézni, nem fektetve síkból kell bambulni, huzamosabb ideig úgyis mindenkit tuti szemből nézi... -
Tibus69
csendes tag
Sziasztok!
A következő segítséget kérném. Huawei 1752-es pannonos stickkel szeretnék mobil intertnetet a masinára. Elvileg támogatott. Gyakorlatilag minden lehetséges megoldást elkövettem, APN beállítva( gyakorlatilag felismeri) a hálózatot látja, de nem kapcsolódik. Ha megkerestetem az elérhető hálózatokat és ott ráklikkelek a H pannon 3G-re akkor néha kapcsolódik, ilyenkor nem szakad le, korrektül működik. Azonban ez a kapcsolódás látszatra véletlenszerű. Az az érzésem, hogy nem tudom befolyásolni. Magyarul ha akar kapcsolódik, ha nem akkor van, hogy 1-2 órán keresztül szórakozok és akkor sem tudom életre kelteni. Kell valami segédprogram? A stick frimeware-t már frissítettem, valahol ezt ajánlották, de ezzel sem lett kezelhetőbb!
Ha valaki tud kérem segítsen! -
Ateess
tag
Sziasztok!
A giroszkóppal kapcsolatban lenne kérdésem, hogy mennyire érzékeny, mert több Prestigio modellnél is említették, hogy kis döntésre is már eléggé érzékel? Ez csak beállítás kérdése, vagy valóban kicsit érzékenyebb a kelleténél?
Főleg játékok miatt érdekelne!
-
Delerium
senior tag
Nincs valakinek ötlete valami jó asztali állványhoz? Sajna a kisvárosba ahol élek (Sz.fehérvár) Nem lehet kapni csak 6-7e Ft-ért. BP-n persze olcsón beszerezhető
Grandó-ról többe kerülne a posta mint a termék pedig ott van már 2e Ft-ért is. Házilag elkészíthető is érdekelne amin lehet a dőlésszöget állítani egy kicsit.
-
gusthy
veterán
Kedves Kollégák, valaki mondja már el nekem, hogy mi a baj a fehér színnel, mert vakuljak meg, ha látom...
-
Departed
őstag
válasz
kishandris #184 üzenetére
Sajnos sehogy, csak a 4.1-es szoftver van fent náluk.
Esetleg írj nekik, hogy legyenek kedvesek megosztani a régit. -
kishandris
csendes tag
Hogyan tudom visszatenni 4.1 ről 4.0.4 re?
prestigio multipad 7700D duom van. -
Delerium
senior tag
válasz
tranetattoo #178 üzenetére
A rootolás magyarosan mondva kb. az Isten mód megfelelője. Pl.: lehet módosítani a processzor sebességét, különböző romok (op.rendszer) telepítése stb. Viszont vannak programok amik csak rootolt eszközzel működnek. Szerintem az átlag felhasználók nem látják nagy hasznát. Rajzprogramról sajna nem tudok nyilatkozni.
-
gusthy
veterán
Annak, akinek a Google talk hiányzik:
http://db.tt/IkLxTbXS
Simán felmegy és műxik, kipróbáltam.
Volt itt olyan, akinek hiányzott, csak azért.
-
tranetattoo
csendes tag
Adj Isten mindenki!
Épp boltolás előtt állok, és egy Prestigio 8.0 Ultra dou-t néztem ki magamnak, leginkább sketchbook pro-val való rajzolás céljából.
Namármost nekem eddig semmilyen androidos eszközöm nem volt és van egy-két dolog, amiről halvány lilám sincs: előre is elnézést a sok lámaságokért...
1. WTF az a ROOT???
2. Valaki használt-e esetleg komolyabb rajzprogramot vagy PS-t ezen a gépen?
Előre is köszi mindent, és még egyszer bocs!!! -
Nyigu
csendes tag
válasz
kishandris #176 üzenetére
bocs
-
Nyigu
csendes tag
válasz
kishandris #173 üzenetére
van valami belsős ismerősöd a prestigionál?mert senkinek nincs JB a pro duó-ra.linkeld már be a JB letöltését
-
kishandris
csendes tag
Azt szeretném kérdezni hogy miért nem mennek. játékok jelly bean 4.1-en?
Betölt és utána kidob!
Meg még annyit hogy hogyan tudom felrakni az ice cream sandwichet mert a prestigio honlapján márcsak a jelly beansot lehet letölteni. -
Delerium
senior tag
Üdv mindenkinek. Tegnap óta vagyok büszke tulajdonosa a tabnak, szerencsémre az itt leírt negatívumokkal eddig nem találkoztam, egyedül a betekintési szög ami probléma, de az szerintem elhanyagolható. Meg tudtam szokni. Kipróbáltam pár játékot pl.: NFL 13 hiba nélkül futott. Egyelőre szerelem első látásra :-)
-
Orlov
csendes tag
Megérkezett!!
És úgy érkezett meg, hogy már előre az Android 4.1 volt feltelepítve rá!
Még nem kapcsoltam be (babonábólelőször teljesen feltöltöm), de a doboz hátulján a tulajdonságok felsorolása azzal van kezdve, h Jelly Bean van rá feltelepítve
-
gusthy
veterán
válasz
kishandris #167 üzenetére
Fel lehet rakni a Flasht a 4.1re, csak nem támogatott, Play áruházben nincs ott. Kis guglizással megtalálható a megfejtés.
-
kishandris
csendes tag
Sziasztok
Nekem egy 10.1 inches prestigio tabom van a pmp7100D.
És azt szeretném kérdezni hogy jelly beansot feltettem mert új frissitést észlelt a gép és felraktam!
És azt olvastam 4.1 jelly beansrol hogy nincs neki flash támogatása és nekem azt kellene mert anélkül nemindúl el a modern combat 4
Hogyan lehet visszatenni a 4.0.4 ice cream sandwichet?
Mert nekem az jobb volt és úgy nembuggoltak annyira mint most a játékok.
Segítsetek pls. -
Departed
őstag
válasz
peestee83 #163 üzenetére
Nem akarok ünneprontó lenni, de ez a Multipad 8 Ultra Duo 4.1-es firmware-je, ami már december közepe óta elérhető.
8 Pro Duo-ra továbbra sincs 4.1.
De mivel a Multipad 10.1 Ultimate Duo-mon már ott figyel a 4.1-es firm, tippre a 8-as Pro-ra is készül, szurkolok nektek akiknek olyan van. -
peestee83
aktív tag
Letölthető az új firmware
"Firmware updates for PMP5880D: PMP5880D (Android 4.1 - Patch Update from 1.0.2) 1.0.3 13-12-2012"Délután megy is fel
-
DzSiBi
csendes tag
az lenne a kérdésem, hogy mobilinternetet hogy tudok rá varázsolni, miket támogat? Van egy t mobile-os és egy vodás usb stickem.
-
Orlov
csendes tag
Köszi a gyors válaszokat!
Szerintem egy héten belül én is beszerzek egy ilyen készüléket! -
Orlov
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, h mennyire gyakori a pixelhiba ennél a tabletnél?
Olvastam, h minimum 5 szubpixelhibának, vagy 1, vagy 2 (nem emklékszem pontosan) teljes értékü pixelhibának kell lennie, hogy garanciálisan javítsák. Mi a különbség e között a két pixelhiba közt?
Előre is köszi a válaszokat! -
StSanya
senior tag
Csatlakozom a topichoz, bár én egy Ultra Duo-t vettem, s már 4.1.1-el volt gyárilag.
-
Shodan
őstag
válasz
Tündérke0330 #140 üzenetére
Nekem van egy ipad mini-m ahhoz képest tudom hasonlítani.
azonos fényerő mellett jóval kisebb. -
Tündérke0330
csendes tag
Köszönöm a válaszokat! Remélem akkor nálam is működni fog minden.
-
mcl1981
csendes tag
válasz
Tündérke0330 #142 üzenetére
Szerintem is nagyon jó a Wifi!
Nekem a hállószobában is van jel pedig 3 falon keresztul megy...jó persze akkor már elég gyenge a jel...de azért megy!!!
Persze fugg attol is fugg,hogy a rooter milyen eros jelet biztosítt...legalább is ezt mondák nekem -
peestee83
aktív tag
válasz
Tündérke0330 #142 üzenetére
A wifi szerintem nagyon jó,messzebbről is erősen veszi a jelet. Annyi a hiba, hogy ha kikapcsol a képernyő,hajlamos lecsatlakozni róla.
Betekintési szöget nem tudok :-) -
Tündérke0330
csendes tag
És a wifi-je ennek mennyire erős?
Több falon keresztül is működik?
-
Tündérke0330
csendes tag
Nem tudja valaki véletlenül hogy mekkora a betekintési szöge ennek a táblagépnek? Valami kézikönyvben ami hozzá jár nincs benne?
Köszi.
-
peestee83
aktív tag
Kimaradt, hogy a google címtárban található kontaktokkal való szöveges üzenetváltásra gondoltam
-
peestee83
aktív tag
Most már mint új tulaj tennék fel egy kérdést nektek:
A telefonomon a Talk-ot használom a csevegéshez. De a tabon nincs rajta (letölteni sem tudom - egyszerűen nem találom). Ti mit használtok chatre?
Amúgy minden mással meg vagyok elégedve, egyedül ez "nem megy" most. -
peestee83
aktív tag
Ma végre (nagy nehezen) tulajdonosa lettem én is egy ilyen kis táblagépnek.
Eddig nagyon tetszik. Annyi lenne a kérdésem hozzátok, hogy valaki használ valamilyen fóliát a kijelzőhöz?
Ha igen, milyet? Úgy látom, gyűjti az ujjlenyomatokat.
Előre is köszönöm -
mcl1981
csendes tag
-
mcl1981
csendes tag
A roothoz meg annyit...hogy nem tudom hogy mukodne-e...mert nekem a szervizben nem tudták megcsinállni...mert azt mondja nem talállt hozzá olyat amivel meg lehet csinállni
Pedig én is szeretném a rootot...csak nem akarom ujra szervizbe vinni a kicsit
Ha valakinek esetled sikerul a rootolni a leirtak szerint a Pro duot...az irja meg
Koszike -
jhany
csendes tag
Sziasztok!
Gondolkodom tablet vásárlásán.
Szeretném megtudni, milyen maximális letöltési sebességet lehet elérni prestigio gépekkel wifin.
Érdemes e, az otthoni nettel néha filmeket leszívni? Köszi a válaszokat -
mcl1981
csendes tag
Koszike az infót...keresem az UnlockRoot v3.3 de nem találom...egyenlore
De majd megnézem...még valahol.
Ja es egy kerdes....ha esetleg elcseszném a rootot...megint...akkor szerintetek vissza tudnám rá rakni magam is az eredeti soft-ot???
Már egyszer próbálltam...mikor megjott a szervizbol...beleraktam egy MicroSD-t amin csak a soft volt...majd ugy teszek mintha bekapcsolnám...na de inkább irom igy...
Lenyomod a bekapcsoló gombot es a hangero gombot 1x-re...és tartod amig el nem indul a telepíto!!!
Na és most jon a...további kérdes....ha elcseszem a rootot...igy vissza tudom rakni...vagy marad a szerviz???
Koszonom elore is -
keep2000
tag
még nem találkoztam root módszerrel sajnos. nekem is jól jönne :-)
-
A HDMI-n keresztül próbálta már valaki csatlakoztatni tv-hez a tabletet? Nekem egy fekete képernyőt követően lefagy a rendszer, a képet a tv-re (Panasonic plazma) nem adja ki.
-
Shodan
őstag
válasz
amstro555 #13 üzenetére
Nem látja az ad-hoc hálózatokat, ezért is szeretném rootolni.
Szintén e52 vel szenvedtem vele joikuspoton keresztül.leírás: http://www.arenddeboer.com/wifi-ad-hoc-enabler-for-android/
-
Shodan
őstag
Sziasztok!
Hogy tudom a legegyszerűbben rootolni a tabletet?
4.0.4 van rajta. -
mcl1981
csendes tag
sziasztok...mindenkinek
Ha esetleg valakinek sikerulne rootolni a Prestigiót...kérem irja le ide ,hogy mivel és hogyan?!?
elore is koszonom -
gyuzso
tag
Sziasztok!
S.O.S Most vettem e 8.0.ás ultra duot Külsö adathordozotnem ismeri fel, Pl fényképező ,mit kell rá telepiteni vagy csinálni
Előre is köszi -
szpajk
tag
Sziasztok!
Segítség kellene, Ultra Dou-m van, azért írok ide, mert nincs neki külön topicja. Youtubeon láttam több videót is, hogy androidos tabletet, telefont vezérelnek xbox360 vezetékes kontrollerrel. Valakinek sikerült bármilyen joystickot használni a gépén? Csak mert ha nem, akkor nem dobok ki feleslegesen xezer Ft-ot.
Előre is köszi! -
MRT001
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy ehhez a tablethez használt-e már valaki bármilyen T-Mobilos modemet? Láttam a listát amit a Prestigio adott ki, de azon egyet találtam csak amelyik jó lehet hozzá, azt pedig jelenleg nem forgalmazza a T-Mobil.
Köszi -
keep2000
tag
válasz
peestee83 #107 üzenetére
Én ajándékba kaptam, így élőben nem nagyon hasonlítgattam össze semmivel. A lentebb leírt cuccoktól eltekintve, vagy inkább azokkal együtt élve (két irányból nem túl jó betekintési szög, néha sleep után nem kapcsolódik vissza automatikusan wifire, nagyon ritkán magától restartol) szerintem jó kis gép. Én napi szinten használom munkára, játékra.
Én is mértékkel foglalkozok játékokkal, de nyilván ezek mennek rajta. Most a Let's create Pottery-t tolom
Valaki lentebb írta, hogy a NeedForSpeed Most Wanted is fut rajta, akkor egy Angry Birds nem szabad, hogy gondot okozzon -
-
peestee83
aktív tag
Sziasztok!
Tablet vásárlása előtt állok. Eddig a MyAudio volt a kiszemelt, meg is néztem élőben, tetszett, de a fórumokon sokan panaszkodtak rá, ezért ejtettem azt a készüléket. Most ez a kiszemelt. Technikailag ez is megfelelne nekem, viszont olvastam rasky hozzászólását is...
A kijelző minősége tényleg olyan, mint leírta? Ezt nem tudtam leellenőrízni (még). Esetleg valaki tenne fel egy képet róla nekem???? Esetleg egy kis videót, hogy milyen használat közben?Előre is köszönöm a segítséget!
-
mogyi80
csendes tag
Szerintem is jól megy a pár apró dolgtól eltekintve én eddig elégedett vagyok a géppel, bár még nem nyúztam annyit mint ti. Mondjuk a rootolás engem is érdekelne, de várok még vele.
A hangszóróval és a hangerővel én sem vagyok elégedett, ,nem tudom lehet e valamivel tuningolni, hogy erősebben szóljon mondjuk egy film nézésnél. -
bezz
tag
válasz
keep2000 #100 üzenetére
Mivel ugye ezeknél is az android felügyeli ezt az akksi kijelzés dolgot, azt lehet olvasni más androidos, ill telefonos fórumokon, hogy a kijelzés kalibrációja úgy lesz tökéletes, ha egyszer kétszer kikapcsolásig merítés után teljesen feltöltjük.
Mert ez valójában nem az akksi hibája, csak annak a módszernek a hiányossága, ahogyan az android felügyeli, ill kijelzi az akku szintet.JB-ről nincs még semmi?
Bár én ha valami jól működik, kicsit mindig tartok bármilyen frissítéstől, és nálunk jól megy a cuccos...
Amire használjuk tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HTPC (házimozi PC) topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honda topik
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- iPad Pro 2021 11" 3.Gen 128GB Space Gray + Apple Pencil
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2133
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest