- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Delerium
üzenetére
A gyartoban nem vagyok biztos,de a prestigio is csak cimkez (brandel) mint a tobbiek,de ok jobban megvalogatjak a beszallitoikat akar csak a wayteq . A tobbi inkabb szerintem csak azt nezik hogy minnel elobb minnel tobb penz szedjen ki belolunk...pl myaudio,overmax,concorde,funscreen,dps,navon....stb
Amugy ha prestigiod van es kimented a buildprop filet,abbol ki lehet hamozni ki a gyarto...vagy ha kimented nekem es bemasolod ide ,megprobalom megkeresni az eredeti gyartot,aztan mar csak azt kene meglellni nincs e mas neven is ilyen kutyuje,ha van akad e ra jb...na azt lekapni es mehet egy proba...bar az ilyen ellen tud szolni az is,hogy lehet hogyazert nem kaptatok meg a jb ,mert nincs stabilan jol mukodo belole erre a vasra..
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- Ipad 6 32Gb (hibás)
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest