Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Alteran-IT

őstag

válasz fery02 #3159 üzenetére

Igen, szerencsések vagytok legalább olyan szempontból, hogy nálatok a PR-nek optikai hálózata van ott, itt pedig egy eléggé régi, ódivatú, lestrapált és gyengén szegmentált koax hálózatuk van, amivel állandóan van valami baj azon kívül, hogy a sebesség szinte sosincs meg, ami egyébként is kevesebb sebességben és árban is drágább mint optikán, szóval ha ezeket összeveted, akkor láthatod hogy szerencsések vagytok.
    Ja és akkor arról nem is beszélek, mikor van olyan, hogy 1-2 havi szinten olyan napi 10+ órán keresztül nincs internet és akkor általában az egész megyében, mert elvágják az optikai gerinckábelüket, amely némely esetben nem is az övék, mert még azon is spóroltak, így legtöbb helyen csak bérlik.

Ami a letöltést illeti, én már egy ideje nem is töltök FHD filmeket, csak HD-t, muszáj voltam úgymond engedni a minőségben, mert amikor a 12-14 MB/s helyett csak 6-7 MB/s tölt lefele és abból ugye hagyni kell a családnak is, akkor időben meg egyébben is úgy vagyok vele, hogy inkább elég a HD és akkor vicces, hogy már lassan a 4K lenne az alap, de a gyér hálózat miatt sajnos az még kurva messze van, na de majd talán a Telekomnál.

(#3158) Véreshurka: Ha szabad megkérdeznem, milyen routert fogsz használni, meg a PiHole-t mire rakod? :D

Új hozzászólás Aktív témák