Aktív témák
-
wilby
csendes tag
up
-
wilby
csendes tag
up
-
wilby
csendes tag
up
-
wilby
csendes tag
up
-
wilby
csendes tag
13,5 a vége. Ha kifizeted akár el is postázhatom.
-
wilby
csendes tag
up
-
wilby
csendes tag
Olyan mértékben felpörögtek az események, hogy ma reggel a lap kivételével el is kelt minden! Viszont a lapocska továbbra is ELADÓ! Az ára 15e HUF!
-
wilby
csendes tag
up
-
wilby
csendes tag
Gerinctelen HsNet Barátunk ígérgetései nem váltak valóra
A cucc újból még mindig, stb... ELADÓ!
-
GP-Sz
senior tag
Már elnézést, de ez röhej. Ehhez már pofa kell. 100%osan lefoglalja, hogy viszi a köv. héten, aztán eltűnik a balfenéken. Persze lehet, hogy majd idetolja a képét és megmagyarázza, de azt nem lehet megmagyarázni, hogy mi a francért nem volt képes benyögni ide valamit.
[Szerkesztve] -
wilby
csendes tag
válasz
barbikenje #88 üzenetére
Várakozó állásponton vagyok, ha HSNet Kolléga nem jelentkezik hétfőig, akkor DStorm-é, ha ő is eltűnik, akkor továbbra is gazdára vár...
-
barbikenje
aktív tag
Na mi a helyzet a cuccal?
-
wilby
csendes tag
igen, megvan. HsNET bejelentkezett érte, de aztán eltűnt
-
DStorm
újonc
Hi,
Megvan még a cucc?
üdv -
HSNet
aktív tag
Bocsesz, csak egy kicsit el vagyok havazva, a legutóbbi hozzászólásom óta összesen 10 órát voltam otthon, azt meg inkább alvással töltöttem. Most is melóban vagyok, leveleket majd holnap reggel megnézem otthonról, ha gondolod, csörgess meg a mobilomon, vagy ha úgy jó, akkor holnap (csüt) délután felhívlak.
-
barbikenje
aktív tag
Szia wilby... Egy éve még én is itt álltam a sorban és csorgattam a nyálam ez után a gép után... A dual piii-akat nem fikázni, 1240 Mhz-es 512 kCaches egy procisnak látja az olyan program, ami nem képes felfogni a két procit (pl Power DVD...)... A lapot szívesen cserélném le az enyémmel, abban az AGP foglalat tökéletesen működőképes, DE sajnos sérült... (epox ep-d3va, azonos chipsettel)... Egyszóval upp a jó cuccnak, ha még nem kelt el...
-
wilby
csendes tag
Gp-Sz! Ne haragudj, de az egészet elviszik egyben ajánlatra nem tudok nemet mondani!
-
-
HSNet
aktív tag
Bocs, közben észrevettem, azóta módosítottam.
Ezek nem jók neked?
Bővebben: link
(csak segíteni próbálok.)
Én meg ki sem látszottam a munkából az elmúlt 7-8 napban, most ültem le netezni, erre pont ez a topic volt fenn a listán... Asszem belenyúltam
[Szerkesztve] -
GP-Sz
senior tag
Én nem az eladó vagyok, hanem egy lelkileg összetört (volt) vevő, aki 1 hete arra vár, hogy hétfőig ne jelentkezzen senki a cuccért, mert akkor megkapja a procit külön
MOD: látom, már rájöttél. Természetesen én nem akarok kiszúrni Wilbyvel, úgyhogy adja csak el neked egyben. Ami az ajánlatodat illeti: az a helyzet, hogy ha már veszek, akkor egy 1Gset.
[Szerkesztve] -
HSNet
aktív tag
Ha minden igaz, akkor pénteken megkapom a fizumat, de legkésőbb hétfőre várható. Ha az megérkezik, és a cumó rendesen műxik akkor már hozom is.
Bocs, most látom, hogy te is rámozdultál a procra. Ha gondolod ellentételezésként tudok nézni egy 866-ost, vagy 933-ast. Illetve ha Wilby úgy dönt, hogy neked aja el, akkor természetesen nincs harag, hiszen korábban szóltál neki.
[Szerkesztve] -
HSNet
aktív tag
Ha nem megy el, akkor érdekelne egyben, ha ki lehet próbálni, és ráér a jövő hét elején. Cserébe el tudok érte menni, és alku nélkül megadom a 39-et
(na jó, esetleg lehet sz a 42-ről is, hamár egyszer az A-VÁLASZ)
Komolyság ON:
Ha jövő hét elején még megvan, akkor dobj egy mail-t, vagy csörgess meg, és elhozom. Addig sem pénzem, sem időm nincs sajna. Egyben érdkelne a cucc, vagy esetleg a 2 proci (akár hűtőkkel). -
wilby
csendes tag
Értem, és köszönöm az ajánlatot
Azért nem tudok vele foglalkozni, mert nincs szükségem igazából semmilyen hardver cuccra, esetleg új MP+ lejátszót tudok beszámítani
de ezért thx
-
wilby
csendes tag
up
-
wilby
csendes tag
Ok, egy proci rendel
, írtam mailt, küldtem képeket is a lapról, azon látszanak a hűtők is. Amugy milyen emilcímről érdeklődtél a proci iránt, mert akkor arra már nem írok...
-
GP-Sz
senior tag
Na akkor nekem kell egy proci
Ja és a hűtőről mondhatnál vmi közelebbit, hogy el bírjam dönteni, hogy kell-e.
-
zez-zez
tag
Csere-bere játszik? Nézzél be a topicomba Bővebben: link, aztán ha találsz olyat ami felkeltette érdeklődésedet, talán összehozhatjuk a boltot.
-
wilby
csendes tag
Hát a 12 az diszkontár... de 13,5-ért a Tiéd!
-
wilby
csendes tag
15 ezer HUF-ba
-
wilby
csendes tag
up
-
wilby
csendes tag
kicsi a világ
Ha hétfőig nem történik semmi előrelépés ebben az egybeneladás ügyben, akkor szétszedem a cuccot és eladom darabokban
-
wilby
csendes tag
Nekem nem kell a cucc, nem tudok vele mit csinálni
-
Gatya
senior tag
Tuti nem megy a Csere? Rádobnék valamennyit
-
pegazus
senior tag
elég rendesen estek a p3-asárak sajnos.
933-as procit 5k-ér lehet eladni. -
wilby
csendes tag
up
-
wilby
csendes tag
ójaj, megint nagy a csönd
-
wilby
csendes tag
azzal nem vagyok sokkal előrébb
-
Gatya
senior tag
Nem számítasz ba másik Dual Konfigot?
-
wilby
csendes tag
up
-
wilby
csendes tag
up
-
wilby
csendes tag
up
-
wilby
csendes tag
up
-
wilby
csendes tag
Én elutaztam, az érdeklődők szétszéledtek, így a lehetőség még mindig adott, a lehetőség. Tessék, tessék itt a dualp3konfig
[Szerkesztve] -
wilby
csendes tag
up
-
wilby
csendes tag
up
-
wilby
csendes tag
up
-
wilby
csendes tag
up
-
wilby
csendes tag
Ha jól emlékszem megvan a hátlap és a kábelek. Doksi alatt mit értesz? Alaplapi kézikönyvből netes verzió van, de azt Te is le tudod tölteni és amikor én nézegettem drivert, BIOS-t miegymást is találtam hozzá bőven. A lapon GlobalWin hűtők vannak, egyáltalán nem hangosak, képet típusszámot holnap. Hétfőn beszéljünk, a számom ott van az adatoknál!
[Szerkesztve] -
beencee
őstag
Bocs, csak utána nem voltam gép előtt. Akkor nem is kaptad meg a mélt?
Csak annyit írtam, hogy nem kérdeztem a hűtőkről, mennyire hangosak, tudsz egy típust mondani, esetleg fénykép? Van-e valami a laphoz (doksi, cd, kábelek, hátlap, doboz, miegymás?
Nagyon érdekel a dolog, nézem a külföldi árakat, hivatkozásokat, no meg számolom a pénzemet.
Hétfőn tudnánk telefonon beszélni valamikor, hétvégén nagyon el vagyok havazva? -
wilby
csendes tag
up
-
beencee
őstag
Ilyen a Te procid: Bővebben: link Ha rákattintasz a Spec numbersnél a SL52R-re, akkor pontosabban ez a széria, az ott leírt adatokkal.
A garit hogyan gondoltad? Utánanézek az áraknak máshol is, a lap szerintem nagyon sok, de lehet, hogy ennyi, tényleg megnézem.
-
wilby
csendes tag
Mind a kettőn ugyanaz szerepel: SL52R. Sajnos a telcsivel csinált képen nem olvasható a felirat, így képet nem tok küldeni.
-
wilby
csendes tag
Ha elküldöd a progit emilben elviszem a procikat haveromhoz, vagy beviszem a céghez, ott van pIII-as lap, és megnézem. A procikat én régebben csak Sisoft Sandraval néztem meg, ott nem láttam köztük semmilyen különbséget. Azt biztosan állíthatom, hogy rendes pIII-as, nem gatya Celeron.
[Szerkesztve] -
beencee
őstag
Valami ilyesmire voltam kíváncsi. Én is egy szervert szeretnék építeni, ezért nem mindegy, hogy ezek együtt mentek-e idáig és hogyan, milyen körülmények között, vagy te vadásztad össze őket valahogy. Milyen hűtők vannak a procikon? Meg tudnád nézni a procik sSpec értékeit? Jól láttam ECC ram van a lapon?
-
wilby
csendes tag
Árammal
De komolyra fordítva, eredetileg, nem meglepő szervernek vették, de sohasem lett az. Sorsa egy rakátba vezette, aztán irodai géppé nőtt ki magát
irodai gépként futott kb másfél évet, húzva soha nem volt, elsősorban adatbázisokkal dolgozott rajta a srác, mondanom sem kell ez nagyon ízlett neki... kb ennyi a történet....
[Szerkesztve] -
Edgeri
senior tag
Bocs, módosítanék: csak 1 proci + 1 hűtő kellene
[Szerkesztve] -
wilby
csendes tag
up
-
wilby
csendes tag
up
-
wilby
csendes tag
Szóval a portéka:
Abit VP6-os lap (VT82C694X Apollo Pro 133) 15k
PIII (Coppermine) 1 Ghz (L2 Cache 256k, Fsb 133 Mhz) 9k
PIII (Coppermine) 1 Ghz (L2 Cache 256k, Fsb 133 Mhz) 9k
SDRAM Infineon - (512 Mb, 133 Mhz, ECC) 10k
Hűtő - 2db 2k
-------------------------------------------------------------------------------------------
Mindösszesen 45k
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest