- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
Aktív témák
-
wilby
csendes tag
Ha jól emlékszem megvan a hátlap és a kábelek. Doksi alatt mit értesz? Alaplapi kézikönyvből netes verzió van, de azt Te is le tudod tölteni és amikor én nézegettem drivert, BIOS-t miegymást is találtam hozzá bőven. A lapon GlobalWin hűtők vannak, egyáltalán nem hangosak, képet típusszámot holnap. Hétfőn beszéljünk, a számom ott van az adatoknál!
[Szerkesztve] -
wilby
csendes tag
Ha elküldöd a progit emilben elviszem a procikat haveromhoz, vagy beviszem a céghez, ott van pIII-as lap, és megnézem. A procikat én régebben csak Sisoft Sandraval néztem meg, ott nem láttam köztük semmilyen különbséget. Azt biztosan állíthatom, hogy rendes pIII-as, nem gatya Celeron.
[Szerkesztve] -
wilby
csendes tag
Árammal
De komolyra fordítva, eredetileg, nem meglepő szervernek vették, de sohasem lett az. Sorsa egy rakátba vezette, aztán irodai géppé nőtt ki magát
irodai gépként futott kb másfél évet, húzva soha nem volt, elsősorban adatbázisokkal dolgozott rajta a srác, mondanom sem kell ez nagyon ízlett neki... kb ennyi a történet....
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Apple MacBook
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- TCL LCD és LED TV-k
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged