- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ithomas
őstag
válasz
Viktor0610 #11 üzenetére
Hehe.Valóban megoldotta!
-
ithomas
őstag
válasz
Viktor0610 #9 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
De sajnos nálam valami miatt nem igazán müxik.
Kiválasztom a magyart,át is alakul a billentyű úgy ahogy mondtad,viszont ez a hosszan nyomósdi,ez nem működik.Egyedüli kivétel az Enter,mert arra tényleg bejön a copy/paste stb.
De pl hiába nyomom az E A O Shift N billeket...nem csinál semmit...MOD: Az 123#? gomb is működik..de a többi tényleg nem...
Amúgy el kell ismerni marha jól kitaláltad...szóval minden elismerésem.
-
ithomas
őstag
válasz
Viktor0610 #7 üzenetére
Ha elküldenéd megköszönném!
Alapba nincs benne magyar ahogy néztem.Ha elküldöd a filet,azt hova kell másolni?
-
ithomas
őstag
PCM keybordnál hogy kell megoldani hogy magyarkiosztású legyen,és magyar legyen a szókiegészítő is benne?
-
ithomas
őstag
válasz
Viktor0610 #1 üzenetére
Hát az első tapasztalatom elég lesúlytó.
Letöltöttem az elvileg legújabb Keyboardot ( 0.11b )
Felinstalláltam,majd mire indítanám egyből azzal jön hogy rakjak fel újabbat,mert ez már lejárt...Mivan??
Nézem a filet 0.11b nézem a honlapot..ott is ez szerepel...majd megyek a programok eltávolításához..ott meg csak 0.10 szerepel.Hát köszi...
Úgyhogy egyelőre ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest