- Prohardver app (nem hivatalos)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- One mobilszolgáltatások
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Minden idők legjobb cicafotóival készül a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Mail ment az adatlapodon lévő címedre.
A kiosztást a Program Files\PCMKeyboard mappába másold be, akkor lesz kiválasztható.Egy pár instrukció.
Két kiosztás van, ezek között az 123#? feliratú gombbal lehet váltani. Az egyik kiosztásba tettem az összes betűt és pár sűrűbben használt karaktert, egyebet. Az ékezetes karaktereket (köztük a jobbradőlő ékezeteket az SMS-íráshoz), az adott ékezet nélküli betű gombjának hosszabb nyomásával lehet előcsalni -pl. az i nyomvatartva kiadja az i, í és az ì betűket. A "SHIFT" gomb hosszan kiad pár smiley-t, az "ENTER" hosszú nyomvatartásával a kivág/másol/beilleszt triót és a "TAB"/"ESC" párost éred el, az 123#? gombot nyomvatartva pár sűrűbben használt írásjel és egyéb jön elő, végül az n-betű pedig a számokat hozza elő, ha csak egy-két számot írnál be, ezért nem kell váltani.

-
Egy -sz.tem jól használható- magyar kiosztást készítettem hozzá (elküldhetem mailben), a szókiegészítőt nem használom.
Ja, bocs, te a megoldást kérdezted.

A "Beállítások"' között (ez a billentyű képernyő alján található ikonja melletti felfelé mutató nyilra kattintva hozható elő) átállítod magyarra. -
Tegnapelőtt nekem is ezt játszotta, de tegnap már le tudtam tölteni egy működő változatot.
Igen, ez a probléma, h. amíg béta változatok vannak csak, addig havonta évülnek el az egyes verziók...

Ja, még valami.
Levágtam a körmeim, megnőtt a hibaarányom, többet nyomok mellé... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi