- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Max6
tag
válasz
Viktor0610 #20 üzenetére
Köszönöm
/Minden működik a fent leirtak szerint/
-
Max6
tag
válasz
Viktor0610 #15 üzenetére
Kérlek ha van rá lehetőség nekem is elküld el a magyar a kiosztást.
-
rumos14
nagyúr
válasz
Viktor0610 #17 üzenetére
az alaphelyzet az, hogy eleve viszonylag keveset gépelek a pda-mon, ez ugye nem telós, nem írok sms-t. feltettem a tiédet, jónak tűnt, és őszintén szólva nem emlékszem fejből az előző kiosztásra, de a tiéddel minden rendben van.
-
-
rumos14
nagyúr
válasz
Viktor0610 #15 üzenetére
köszi, most akkor ezt használom, biztos jobb, ha te mondod
csak annyi, hogy az alap kiosztásban bal alul az 123#? gomb mellett is van egy shift gomb, de 123#? funkciója van. legalábbis nálam. -
-
rumos14
nagyúr
válasz
Viktor0610 #9 üzenetére
nekem is elküldöd ezt a kiosztást? kiváncsivá tettél.
-
-
ithomas
őstag
válasz
Viktor0610 #11 üzenetére
Hehe.Valóban megoldotta!
-
-
ithomas
őstag
válasz
Viktor0610 #9 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
De sajnos nálam valami miatt nem igazán müxik.
Kiválasztom a magyart,át is alakul a billentyű úgy ahogy mondtad,viszont ez a hosszan nyomósdi,ez nem működik.Egyedüli kivétel az Enter,mert arra tényleg bejön a copy/paste stb.
De pl hiába nyomom az E A O Shift N billeket...nem csinál semmit...MOD: Az 123#? gomb is működik..de a többi tényleg nem...
Amúgy el kell ismerni marha jól kitaláltad...szóval minden elismerésem.
-
Mail ment az adatlapodon lévő címedre.
A kiosztást a Program Files\PCMKeyboard mappába másold be, akkor lesz kiválasztható.Egy pár instrukció.
Két kiosztás van, ezek között az 123#? feliratú gombbal lehet váltani. Az egyik kiosztásba tettem az összes betűt és pár sűrűbben használt karaktert, egyebet. Az ékezetes karaktereket (köztük a jobbradőlő ékezeteket az SMS-íráshoz), az adott ékezet nélküli betű gombjának hosszabb nyomásával lehet előcsalni -pl. az i nyomvatartva kiadja az i, í és az ì betűket. A "SHIFT" gomb hosszan kiad pár smiley-t, az "ENTER" hosszú nyomvatartásával a kivág/másol/beilleszt triót és a "TAB"/"ESC" párost éred el, az 123#? gombot nyomvatartva pár sűrűbben használt írásjel és egyéb jön elő, végül az n-betű pedig a számokat hozza elő, ha csak egy-két számot írnál be, ezért nem kell váltani.
-
ithomas
őstag
válasz
Viktor0610 #7 üzenetére
Ha elküldenéd megköszönném!
Alapba nincs benne magyar ahogy néztem.Ha elküldöd a filet,azt hova kell másolni?
-
Egy -sz.tem jól használható- magyar kiosztást készítettem hozzá (elküldhetem mailben), a szókiegészítőt nem használom.
Ja, bocs, te a megoldást kérdezted.
A "Beállítások"' között (ez a billentyű képernyő alján található ikonja melletti felfelé mutató nyilra kattintva hozható elő) átállítod magyarra. -
ithomas
őstag
PCM keybordnál hogy kell megoldani hogy magyarkiosztású legyen,és magyar legyen a szókiegészítő is benne?
-
zsolidodd
senior tag
Na, felment a cucc, működik is, meg kipróbáltam a Touchpal-t is, az még jobb, br ékezet nincs. A probléma annyi lenne, hogy reset után újra fennt áll a probléma, és nem engedi, hogy kiválasszam a nem default beviteli módokat. Ez miért lehet?
-
rumos14
nagyúr
én csak a keyboard progijukat használom.
a contacts nem túl érdekes, lévén hogy a pda-m nem telefonos.
de most kipróbálom az image viwer-t is, amúgy a resco photo viewer-t használom. -
Tegnapelőtt nekem is ezt játszotta, de tegnap már le tudtam tölteni egy működő változatot.
Igen, ez a probléma, h. amíg béta változatok vannak csak, addig havonta évülnek el az egyes verziók...
Ja, még valami.
Levágtam a körmeim, megnőtt a hibaarányom, többet nyomok mellé...
-
ithomas
őstag
válasz
Viktor0610 #1 üzenetére
Hát az első tapasztalatom elég lesúlytó.
Letöltöttem az elvileg legújabb Keyboardot ( 0.11b )
Felinstalláltam,majd mire indítanám egyből azzal jön hogy rakjak fel újabbat,mert ez már lejárt...Mivan??
Nézem a filet 0.11b nézem a honlapot..ott is ez szerepel...majd megyek a programok eltávolításához..ott meg csak 0.10 szerepel.Hát köszi...
Úgyhogy egyelőre ennyi. -
Ezt a témát a Milyen PDA-t érdemes venni? topik offmentesítésére nyitom, és mert nagyon jónak tartom a címben szereplő programokat.
A PocketCM Contact egy iPhone-szerű névjegyzék, a PocketCM Keyboard egy képernyő billentyűzet, melyet a nagy gombok miatt akár ujjbeggyel is lehet nyomkodni, végül a PocketCM ImageViewer egy szintén iPhone-szerű képnézegető Windows Mobile készülékekre.
Mindegyik témázható lesz, itt...
A programok még 0.x verziójúak, tehát egyelőre béta kiadások. Sorra jönnek ki az újabb változatok, érdemes visszanézni az oldalra a frissítésekért. (Már csak azért is, mert pl. a Keyboard nem is hajlandó működni, míg nem telepíted fel a legfrissebbet...
)
Weboldal és bővebb információ a programokról: PocketCM.
(A legfontosabbat meg elfelejtettem... Köszönet rumos14-nek az ajánlásért!
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- World of Tanks - MMO
- Futás, futópályák
- Jön az idei THQ Nordic Digital Showcase
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- RAM topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- BestBuy topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Bomba ár! Dell Precision M6800 - i7-MQ I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I K3100M 4GB I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged