- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollyBoni
veterán
Igen, a threshold trigger számlálót használom. Nekem is fura volt hogy itt nincs külön high speed opció, de mikor a programban megnézem a leírást, akkor ott írja hogy a high speed bemeneteknél elérhető a 60kHz.
Viszont szerinted nálam nem valamilyen hardveres probléma lesz, ha ennyire hülye értékek jönnek ki mindenhogy? Ha mondjuk feszültséget mérek a tranzisztor valamelyik lábán miközben megy a venti, ott nem 24v-nak kéne lennie a 11v meg 16v helyett amit mérek?
Nem vagyok biztos abban sem, hogy jó a leírás amit kaptam a ventihez. A hűtő radiátor gyártója bekérte a venti gyártójától az adatokat és én ezt kaptam meg, de ki tudja ez mennyire pontos, mert ugye pár bemenet/kimenet is más. Futok még egy kört a gyártóval, hátha.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest