- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Google Pixel topik
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rigor Mortis
csendes újonc
válasz
bekecs76
üzenetére
Szervusz bekecs76!
Nos, én már belefutottam ebbe a problémába. Tipikus (legalábbis a SIEMENS support fórum idevágó témagazdagságából erre lehet következtetni) TIA portal nyavalya, de megoldható.
Én annyival szerencsésebb voltam, hogy kaptam egy 0086:000001 számú hibaüzenetet, amit a License Manager küldött, miközben próbáltam kiválasztani az új hardvert. Ez vezetett nyomra. (Egyébként nálam TIA V14, Win10, 64bit környezetben, a hardver elemek mellett megjelent egy piros pecsét (?) szimbólum, mint ahogyan az általad korábban csatolt fényképen is megfigyelhető.)
A megoldás egyszerűen az, hogy a License Managert, és a TIA V14-et is rendszergazdaként kell futtatni.
Hogy ne kelljen minden programindításnál eljátszani a jobb klikk, helyzetérzékeny menü, kiválasztom az admin futtatás lehetőséget, mindkét alkalmazás esetén a Tulajdonságok/Kompatibilitás fül/Összes felhasználó beállításai gomb megnyomás után felbukkanó ablakon pipáld be "A program futtatása rendszergazdaként" paramétert. Így a továbbiakban minden indításnál rendben lesznek a rendszergazdai jogok.
A V14 mellett mindig fusson a License Manager is!
Ez a módszer nálam bevált. Remélem neked is működni fog.RM
Új hozzászólás Aktív témák
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest